HAAN Refill Wild Orchid losjons, 250 ml
0 0 (0 atsauksmes)

HAAN Refill Wild Orchid losjons, 250 ml

HAAN
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-02-28
Ķermeņa losjons Wild Orchid - iepakojums atkārtotai uzpildei.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Īpaši barojošs ķermeņa losjons, kas padarīs jūsu ādu veselīgāku, gludāku un mīkstāku. Tā sastāvā ir 97% dabīgu sastāvdaļu, nostiprinošais silanols un prebiotiku komplekss, kas atjaunos jūsu ādas mikrobioma līdzsvaru. Tā svaigais aromāts, kurus iedvesmojuši eksotiskās floras garīgie simboli, savienos jūsu prātu un ķermeni. Ja raksturojat sevi kā piedzīvojumu meklētāju, Wild Orchid aromāts būs jūsu labākā izvēle.  Tā siltās notis atgādinās par savvaļas orhidejas, vaniļas ziediem un Indijas sandalkoku.

  • Prebiotikas komplekss:
    Prebiotiskais inulīns ir cigoriņu saknēs atrodama šķīstoša šķiedra, kas darbojas kā superbarība jūsu mikrobiomas labvēlīgajām baktērijām.
  • Silanols:
    Dabisks komponents, kas iegūts no silīcija, kas kompensē silīcija zudumu, koncentrējoties uz ādas tvirtuma un stabilitātes saglabāšanu.
  • Glicerīns:
    Mitrinoša un plastificējoša iedarbība, lai saglabātu mitrumu un nodrošinātu ādas gludumu.
  • Alveja:
    Pazīstams ar savām mitrinošajām priekšrocībām, nomierina un mīkstina ādu, uzlabojot tās veselību.
product
123265 HAAN Refill Wild Orchid losjons, 250 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/19/05/8bb815071e0d81543eb2c50a2101.png InStock 10.49 EUR 14.99 <p>Īpaši barojošs ķermeņa losjons, kas padarīs jūsu ādu veselīgāku, gludāku un mīkstāku. Tā sastāvā ir 97% dabīgu sastāvdaļu, nostiprinošais silanols un prebiotiku komplekss, kas atjaunos jūsu ādas mikrobioma līdzsvaru. Tā svaigais aromāts, kurus iedvesmojuši eksotiskās floras garīgie simboli, savienos jūsu prātu un ķermeni. Ja raksturojat sevi kā piedzīvojumu meklētāju, Wild Orchid aromāts būs jūsu labākā izvēle.  Tā siltās notis atgādinās par savvaļas orhidejas, vaniļas ziediem un Indijas sandalkoku.</p> <ul><li><strong>Prebiotikas komplekss:</strong><br />Prebiotiskais inulīns ir cigoriņu saknēs atrodama šķīstoša šķiedra, kas darbojas kā superbarība jūsu mikrobiomas labvēlīgajām baktērijām.</li> <li><strong>Silanols:</strong><br />Dabisks komponents, kas iegūts no silīcija, kas kompensē silīcija zudumu, koncentrējoties uz ādas tvirtuma un stabilitātes saglabāšanu.</li> <li><strong>Glicerīns:</strong><br />Mitrinoša un plastificējoša iedarbība, lai saglabātu mitrumu un nodrošinātu ādas gludumu.</li> <li><strong>Alveja:</strong><br />Pazīstams ar savām mitrinošajām priekšrocībām, nomierina un mīkstina ādu, uzlabojot tās veselību.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Krēmi, losjoni un eļļas