HAAN Refill Purifying Verbena dušas želeja, 450 ml
0 0 (0 atsauksmes)

HAAN Refill Purifying Verbena dušas želeja, 450 ml

HAAN
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2027-01-30
Atsvaidzinoša dušas želeja Purifying Verbena - iepakojums atkārtotai uzpildīšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Body Wash kolekcijas dušas želeja, kas maigi noņem netīrumus ar augstākās kvalitātes prebiotisko gēla formulu, kas veicina veselīgu ādas barjeru, vienlaikus atjaunojot tās dabisko pH līmeni. Tā formula sastāv no 87% dabīgām sastāvdaļām - alvejas, lai mitrinātu un attīrītu jūsu ķermeni, atsvaidzinātu, atjaunotu un mitrinātu to. Attīrošais verbenas aromāts atgādinās par vasaras svaigumu: citrusaugļu svaiguma sajaukums ar ziedu un koka notīm.

  • Prebiotikas komplekss:
    Prebiotikas, piemēram, inulīns un fruktoze, baro ādas mikrobiomu, lai to līdzsvarotu, aizsargājot ādu no gaisa piesārņojuma un piešķirot tai veselīgu mirdzumu.
  • Cocos Nucifera glicerīns:
    Atvasināts no kokosrieksta ar augstu putošanas spēju - nodrošina mūsu formulai greznu un mīkstinošu konsistenci, vienlaikus nodrošinot ādas mitrināšanu un gludumu.
  • Alveja:
    Augu izcelsmes sastāvdaļa, kas pazīstama ar tās mitrinošajām priekšrocībām. Cīnās ar sausumu un dehidratāciju, kā arī nomierina un mīkstina ādu, piešķirot tai veselīgi mirdzošu izskatu.
  • Glicerīns:
    Šai sastāvdaļai, kas iegūta no augu eļļām, ir mitrinoša un plastificējoša iedarbība, lai mitrinātu un nodrošinātu ādas gludumu.
product
123271 HAAN Refill Purifying Verbena dušas želeja, 450 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/99/4a/a15379dbddf0f690ec1ec96e3bb7.png OutOfStock 7.19 EUR 11.99 <p>Body Wash kolekcijas dušas želeja, kas maigi noņem netīrumus ar augstākās kvalitātes prebiotisko gēla formulu, kas veicina veselīgu ādas barjeru, vienlaikus atjaunojot tās dabisko pH līmeni. Tā formula sastāv no 87% dabīgām sastāvdaļām - alvejas, lai mitrinātu un attīrītu jūsu ķermeni, atsvaidzinātu, atjaunotu un mitrinātu to. Attīrošais verbenas aromāts atgādinās par vasaras svaigumu: citrusaugļu svaiguma sajaukums ar ziedu un koka notīm.</p> <ul><li><strong>Prebiotikas komplekss:</strong><br />Prebiotikas, piemēram, inulīns un fruktoze, baro ādas mikrobiomu, lai to līdzsvarotu, aizsargājot ādu no gaisa piesārņojuma un piešķirot tai veselīgu mirdzumu.</li> <li><strong>Cocos Nucifera glicerīns:</strong><br />Atvasināts no kokosrieksta ar augstu putošanas spēju - nodrošina mūsu formulai greznu un mīkstinošu konsistenci, vienlaikus nodrošinot ādas mitrināšanu un gludumu.</li> <li><strong>Alveja:</strong><br />Augu izcelsmes sastāvdaļa, kas pazīstama ar tās mitrinošajām priekšrocībām. Cīnās ar sausumu un dehidratāciju, kā arī nomierina un mīkstina ādu, piešķirot tai veselīgi mirdzošu izskatu.</li> <li><strong>Glicerīns:</strong><br />Šai sastāvdaļai, kas iegūta no augu eļļām, ir mitrinoša un plastificējoša iedarbība, lai mitrinātu un nodrošinātu ādas gludumu.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Mazgāšanas līdzekļi