HAAN Refill Carrot Kick roku krēms, 150 ml
0 0 (0 atsauksmes)

HAAN Refill Carrot Kick roku krēms, 150 ml

HAAN
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-02-28
Svaigi plūkti un sulīgi burkāni, kas apvienoti ar salduma pieskaņu un kurkumu! Atkārtotai uzpildīšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Viegla tekstūra sniedz krēmīgu sajūtu, neatstājot rokas lipīgas! Roku krēma formula satur 96% dabīgas sastāvdaļas, kas sniegs jūsu ādai neaizmirstamu pieredzi. Neaizmirstiet uzpildīt un izmantot atkārtoti, lai jūsu rokas būtu ilgāk barotas! Tagad jūs varat pagarināt tā kalpošanas laiku 3 reizes!

  • Prebiotiku komplekss:
    Prebiotikas, piemēram, inulīns un fruktoze, baro ādas mikrobiomu, saglabājot to līdzsvarotu, aizsargājot ādu no gaisa piesārņojuma un piešķirot tai veselīgu mirdzumu.
  • Gemi-Squalene:
    Šī vieglā sastāvdaļa ir lieliski piemērota sausas ādas nomierināšanai, un tā ātri iesūcas, lai intensīvi mitrinātu un atstātu ādu zīdaini gludu un elegantu.
  • Zelta aļģes:
    Darbojas kā dabiska jūsu ādas aizsardzība, ko sauc par bioloģisko fotoaizsardzību. Aizsargā ādas šūnas no saules starojuma un gaisa piesārņojuma.
  • Šī sviests:
    Dabiska eļļa, kas iesūcas ādā, cīnās ar sausumu un mīkstina ādas virsmu.
product
123257 HAAN Refill Carrot Kick roku krēms, 150 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ee/a5/59a02b23199d1ab65be5daf6c292.png InStock 13.29 EUR 18.99 <p>Viegla tekstūra sniedz krēmīgu sajūtu, neatstājot rokas lipīgas! Roku krēma formula satur 96% dabīgas sastāvdaļas, kas sniegs jūsu ādai neaizmirstamu pieredzi. Neaizmirstiet uzpildīt un izmantot atkārtoti, lai jūsu rokas būtu ilgāk barotas! Tagad jūs varat pagarināt tā kalpošanas laiku 3 reizes!</p> <ul><li><strong>Prebiotiku komplekss:<br /></strong>Prebiotikas, piemēram, inulīns un fruktoze, baro ādas mikrobiomu, saglabājot to līdzsvarotu, aizsargājot ādu no gaisa piesārņojuma un piešķirot tai veselīgu mirdzumu.</li> <li><strong>Gemi-Squalene:<br /></strong>Šī vieglā sastāvdaļa ir lieliski piemērota sausas ādas nomierināšanai, un tā ātri iesūcas, lai intensīvi mitrinātu un atstātu ādu zīdaini gludu un elegantu.</li> <li><strong>Zelta aļģes:<br /></strong>Darbojas kā dabiska jūsu ādas aizsardzība, ko sauc par bioloģisko fotoaizsardzību. Aizsargā ādas šūnas no saules starojuma un gaisa piesārņojuma.</li> <li><strong>Šī sviests:<br /></strong>Dabiska eļļa, kas iesūcas ādā, cīnās ar sausumu un mīkstina ādas virsmu.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Roku kopšana/Rokām