HAAN Pocket Wood Night dezinfekcijas līdzeklis, 30 ml
0 0 (0 atsauksmes)

HAAN Pocket Wood Night dezinfekcijas līdzeklis, 30 ml

HAAN
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2027-01-30
Vīrišķīgs tumšā ciedra koka aromāts. Iepakojums ir atkārtoti uzpildāms.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ātri uzsūcošais aerosols atstāj jūsu rokas tīras, mitrinātas un smaržotas ar mitrām priežu skujām, nekļūstot lipīgām.

  • Etilspirta denāts:
    Dabiska sastāvdaļa, kas iznīcina 99,99% baktēriju un vīrusu, aizsargājot ādu no visa veida mikroorganismiem, kas izraisa infekcijas.
  • Alveja:
    Botāniska sastāvdaļa, kas pazīstama ar tās mitrinošajām, antioksidanta un antibakteriālajām īpašībām. Alveja nomierina un mīkstina ādu, uzlabojot tās veselīgu izskatu, neatstājot lipīgu sajūtu.
  • Ūdens:
    Jūs jau zināt, kas ir ūdens, bet... vai zinājāt, ka tas ir atrodams lielākajā daļā personīgās higiēnas līdzekļu? Ūdens mitrina un uzlabo citu aktīvo sastāvdaļu darbību jebkurā formulā.
  • Glikozes atvasinājums:
    Ļoti mitrinoša dabiska procedūra, kas darbojas kā mitrinātājs, palīdzot ādai pieķerties ūdenim. Tas ir arī gluds, zīdains uz tausti, kas padara uzklāšanas procesu īpašāku!
product
123250 HAAN Pocket Wood Night dezinfekcijas līdzeklis, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/fa/5d/c4f03efe36f3c01e82005402645f.png InStock 3.54 EUR 5.45 <p>Ātri uzsūcošais aerosols atstāj jūsu rokas tīras, mitrinātas un smaržotas ar mitrām priežu skujām, nekļūstot lipīgām.</p> <ul><li><strong>Etilspirta denāts:</strong><br />Dabiska sastāvdaļa, kas iznīcina 99,99% baktēriju un vīrusu, aizsargājot ādu no visa veida mikroorganismiem, kas izraisa infekcijas.</li> <li><strong>Alveja:</strong><br />Botāniska sastāvdaļa, kas pazīstama ar tās mitrinošajām, antioksidanta un antibakteriālajām īpašībām. Alveja nomierina un mīkstina ādu, uzlabojot tās veselīgu izskatu, neatstājot lipīgu sajūtu.</li> <li><strong>Ūdens:</strong><br />Jūs jau zināt, kas ir ūdens, bet... vai zinājāt, ka tas ir atrodams lielākajā daļā personīgās higiēnas līdzekļu? Ūdens mitrina un uzlabo citu aktīvo sastāvdaļu darbību jebkurā formulā.</li> <li><strong>Glikozes atvasinājums:</strong><br />Ļoti mitrinoša dabiska procedūra, kas darbojas kā mitrinātājs, palīdzot ādai pieķerties ūdenim. Tas ir arī gluds, zīdains uz tausti, kas padara uzklāšanas procesu īpašāku!</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Aptieciņa/Dezinfekcijas līdzekļi, sejas maskas