HAAN Margarita Spirit šķidrās ziepes, 350 ml
0 0 (0 atsauksmes)

HAAN Margarita Spirit šķidrās ziepes, 350 ml

HAAN
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2027-01-30
Maiga formula, pateicoties Aloe Vera un Coco Nucifera, padara jūsu rokas tīras un ak, jā, mitrinātas!
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Maiga formula, pateicoties Aloe Vera un Coco Nucifera, padara jūsu rokas tīras un ak, jā, mitrinātas! Ar savu izteiksmīgo un atsvaidzinošo aromātu Margarita Spirit atsauks atmiņā visburvīkākos vakarus.

  • Alveja:
    Augu izcelsmes sastāvdaļa, kas pazīstama ar mitrinošām, antioksidanta un attīrošām īpašībām. Alveja nomierina un mīkstina ādu, uzlabojot tās veselību, tonusu un tekstūru.
  • Glicerīns:
    Šai sastāvdaļai, kas iegūta no augu eļļām, ir mitrinoša un plastificējoša iedarbība, lai saglabātu mitrināšanu un nodrošinātu ādas gludumu.
  • Cocos Nucifera:
    Cocos Nucifera, kas iegūta no kokosriekstu eļļas, ir augsta putošanas spēja, kas nodrošina mūsu formulai greznu un mīkstinošu konsistenci, vienlaikus maigi attīrot rokas.
  • Dermo attīrošs līdzeklis:
    Viegla augu izcelsmes virsmaktīvā viela, kas iegūta no kokosriekstiem un glikozes. Nodrošina bagātīgas un krēmīgas putas, kas saudzē ādu un bioloģiski noārdās.
product
123258 HAAN Margarita Spirit šķidrās ziepes, 350 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/84/e3/23d41ff8923285cd02c66b971dc3.png OutOfStock 8.39 EUR 13.99 <p>Maiga formula, pateicoties Aloe Vera un Coco Nucifera, padara jūsu rokas tīras un ak, jā, mitrinātas! Ar savu izteiksmīgo un atsvaidzinošo aromātu Margarita Spirit atsauks atmiņā visburvīkākos vakarus.</p> <ul><li>Alveja:<br />Augu izcelsmes sastāvdaļa, kas pazīstama ar mitrinošām, antioksidanta un attīrošām īpašībām. Alveja nomierina un mīkstina ādu, uzlabojot tās veselību, tonusu un tekstūru.</li> <li>Glicerīns:<br />Šai sastāvdaļai, kas iegūta no augu eļļām, ir mitrinoša un plastificējoša iedarbība, lai saglabātu mitrināšanu un nodrošinātu ādas gludumu.</li> <li>Cocos Nucifera:<br />Cocos Nucifera, kas iegūta no kokosriekstu eļļas, ir augsta putošanas spēja, kas nodrošina mūsu formulai greznu un mīkstinošu konsistenci, vienlaikus maigi attīrot rokas.</li> <li>Dermo attīrošs līdzeklis:<br />Viegla augu izcelsmes virsmaktīvā viela, kas iegūta no kokosriekstiem un glikozes. Nodrošina bagātīgas un krēmīgas putas, kas saudzē ādu un bioloģiski noārdās.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Roku kopšana/Rokām