HAAN Margarita Spirit dezodorants, 40 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

HAAN Margarita Spirit dezodorants, 40 ml

HAAN
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
5.39 €
Derīguma termiņš: 2027-02-28
Atsvaidzinošs dezodorants Margarita Spirit - dezodorants ir atkārtoti uzpildāms.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ar Margarita Spirit jūs sajutīsiet uzmundrinoši svaigo Sicīlijas citronu lauku aromātu. Tas ir izgatavots no 93% dabīgām sastāvdaļām un prebiotiku kompleksa, kas līdzsvaros jūsu ādas mikrobiomu un vienlaikus to mitrinās. Tā aromāts, ko iedvesmojuši spilgtie, uzmundrinošie un atsvaidzinošie citrusaugļi, nodrošinās jums 24 stundu aizsardzību pret nepatīkamu aromātu, lai jūs varētu dzīvot pilnvērtīgi!

  • Prebiotiku komplekss:
    Prebiotiskais inulīns ir cigoriņu saknēs atrodama šķīstoša šķiedra, kas darbojas kā superbarība jūsu mikrobiomas labvēlīgajām baktērijām.
  • Salvijas eļļas komplekss:
    Aktīvā viela ar ādu attīrošām īpašībām, kas bloķē baktēriju mijiedarbību ar sviedru radīto šķidrumu, lai mazinātu nepatīkamo aromātu.
  • Tapioka:
    Dabiska alternatīva alumīnijam, kas palīdz nodrošināt zīdainu rezultātu, absorbē mitrumu un samazina mitruma sajūtu, neapturot dabisko svīšanas procesu.
  • Ksilīts:
    Augu izcelsmes saldinātājs ar spēcīgu pretmikrobu aktivitāti un dezodorējošu funkciju. Samazina baktēriju pieķeršanos ādai.
product
123266 HAAN Margarita Spirit dezodorants, 40 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/1b/30/d9a31e1ebefcc0f95b735ffb9d6f.png InStock 5.39 EUR 8.99 <p>Ar Margarita Spirit jūs sajutīsiet uzmundrinoši svaigo Sicīlijas citronu lauku aromātu. Tas ir izgatavots no 93% dabīgām sastāvdaļām un prebiotiku kompleksa, kas līdzsvaros jūsu ādas mikrobiomu un vienlaikus to mitrinās. Tā aromāts, ko iedvesmojuši spilgtie, uzmundrinošie un atsvaidzinošie citrusaugļi, nodrošinās jums 24 stundu aizsardzību pret nepatīkamu aromātu, lai jūs varētu dzīvot pilnvērtīgi!</p> <ul><li><strong>Prebiotiku komplekss:</strong><br />Prebiotiskais inulīns ir cigoriņu saknēs atrodama šķīstoša šķiedra, kas darbojas kā superbarība jūsu mikrobiomas labvēlīgajām baktērijām.</li> <li><strong>Salvijas eļļas komplekss:</strong><br />Aktīvā viela ar ādu attīrošām īpašībām, kas bloķē baktēriju mijiedarbību ar sviedru radīto šķidrumu, lai mazinātu nepatīkamo aromātu.</li> <li><strong>Tapioka</strong>:<br />Dabiska alternatīva alumīnijam, kas palīdz nodrošināt zīdainu rezultātu, absorbē mitrumu un samazina mitruma sajūtu, neapturot dabisko svīšanas procesu.</li> <li><strong>Ksilīts:</strong><br />Augu izcelsmes saldinātājs ar spēcīgu pretmikrobu aktivitāti un dezodorējošu funkciju. Samazina baktēriju pieķeršanos ādai.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Aniperspiranti, dezodoranti