HAAN Carrot Kick roku krēms, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

HAAN Carrot Kick roku krēms, 50 ml

HAAN
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2027-01-30
Svaigi plūkti un sulīgi burkāni, kas apvienoti ar salduma pieskaņu un kurkumu! Iepakojums ir atkārtoti uzpildāms.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Krēmveida popsīšu iedvesmots roku krēms, kas piesātināts ar visiem prebiotiskiem superproduktiem, kas nepieciešami jūsu ādas mikroflorai, lai saglabātu veselību no iekšpuses! Ar prebiotikām, piemēram, inulīnu un fruktozi, lai palīdzētu aizsargāt ādu no gaisa piesārņojuma. Šie trīs ekskluzīvie aromāti, kas sastāv no 96% dabīgi iegūtām sastāvdaļām, baro jūsu ādu, lai kur jūs dotos!

  • Prebiotiku komplekss:
    Prebiotikas, piemēram, inulīns un fruktoze, baro ādas mikrobiomu, saglabājot to līdzsvarotu, aizsargājot ādu no gaisa piesārņojuma un piešķirot tai veselīgu mirdzumu.
  • Gemi-Squalene:
    Šī vieglā sastāvdaļa ir lieliski piemērota sausas ādas nomierināšanai, un tā ātri iesūcas, lai intensīvi mitrinātu un atstātu ādu zīdaini gludu un elegantu.
  • Zelta aļģes:
    Darbojas kā dabiska jūsu ādas aizsardzība, ko sauc par bioloģisko fotoaizsardzību. Aizsargā ādas šūnas no saules starojuma un gaisa piesārņojuma.
  • Šī sviests:
    Dabiska eļļa, kas iesūcas ādā, cīnās ar sausumu un mīkstina ādas virsmu.
product
123255 HAAN Carrot Kick roku krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/53/a8/f23d5ef3b82667db9af08830b0d7.png InStock 6.29 EUR 8.99 <p>Krēmveida popsīšu iedvesmots roku krēms, kas piesātināts ar visiem prebiotiskiem superproduktiem, kas nepieciešami jūsu ādas mikroflorai, lai saglabātu veselību no iekšpuses! Ar prebiotikām, piemēram, inulīnu un fruktozi, lai palīdzētu aizsargāt ādu no gaisa piesārņojuma. Šie trīs ekskluzīvie aromāti, kas sastāv no 96% dabīgi iegūtām sastāvdaļām, baro jūsu ādu, lai kur jūs dotos!</p> <ul><li><strong>Prebiotiku komplekss:<br /></strong>Prebiotikas, piemēram, inulīns un fruktoze, baro ādas mikrobiomu, saglabājot to līdzsvarotu, aizsargājot ādu no gaisa piesārņojuma un piešķirot tai veselīgu mirdzumu.</li> <li><strong>Gemi-Squalene:<br /></strong>Šī vieglā sastāvdaļa ir lieliski piemērota sausas ādas nomierināšanai, un tā ātri iesūcas, lai intensīvi mitrinātu un atstātu ādu zīdaini gludu un elegantu.</li> <li><strong>Zelta aļģes:<br /></strong>Darbojas kā dabiska jūsu ādas aizsardzība, ko sauc par bioloģisko fotoaizsardzību. Aizsargā ādas šūnas no saules starojuma un gaisa piesārņojuma.</li> <li><strong>Šī sviests:<br /></strong>Dabiska eļļa, kas iesūcas ādā, cīnās ar sausumu un mīkstina ādas virsmu.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Roku kopšana/Rokām