GUTTALAX 7,5 mg/ml pilieni, 30 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

GUTTALAX 7,5 mg/ml pilieni, 30 ml

INSTITUTO DE ANGELI S.R.L.
Kopā
6.95 €
Derīguma termiņš: 2025-11-30
GUTTALAX ir vietējas darbības vēdera izeju veicinošs līdzeklis, kurš stimulē resnās zarnas darbību un mīkstina vēdera izeju.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

GUTTALAX ir vietējas darbības vēdera izeju veicinošs līdzeklis, kurš stimulē resnās zarnas darbību un mīkstina vēdera izeju. Kā laksatīvs līdzeklis ar zarnu iedarbību, GUTTALAX specifiski stimulē kuņģa-zarnu trakta zemāko daļu (resno zarnu) iztīrīšanos dabiskā veidā. Tādēļ, GUTTALAX neietekmē gremošanu vai kaloriju un vērtīgu uzturvielu uzsūkšanos tievajās zarnās. GUTTALAX lieto: aizcietējumu gadījumos, situācijās, kad nepieciešams atvieglot vēdera izeju.

Papildu informācija par produktu
product
107061 GUTTALAX 7,5 mg/ml pilieni, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/6c/7f/f8050de0337bd734f2edbb8f8fcd.png InStock 6.95 EUR 6.95 <p style="text-align:justify;">GUTTALAX ir vietējas darbības vēdera izeju veicinošs līdzeklis, kurš stimulē resnās zarnas darbību un mīkstina vēdera izeju. Kā laksatīvs līdzeklis ar zarnu iedarbību, GUTTALAX specifiski stimulē kuņģa-zarnu trakta zemāko daļu (resno zarnu) iztīrīšanos dabiskā veidā. Tādēļ, GUTTALAX neietekmē gremošanu vai kaloriju un vērtīgu uzturvielu uzsūkšanos tievajās zarnās. GUTTALAX lieto: aizcietējumu gadījumos, situācijās, kad nepieciešams atvieglot vēdera izeju.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Gremošanas sistēma/Aizcietejumi