GUM Trav-Ler 0,8 mm zobstarpu birstīte, 6 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

GUM Trav-Ler 0,8 mm zobstarpu birstīte, 6 gab.

SUNSTAR SUISSE S.A.
0 0 (0 atsauksmes)
Kompakta un viegli lietojama šī universālā birstīte var tikt izmantota arī tad, ja jums ir implanti, ortodontiskas ierīces vai tilti.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Vai jūs zinājāt, ka smaganu slimības parasti sākas spraugās starp zobiem? Tāpēc ir ļoti svarīgi tīrīt šīs vietas.  Bet tikai ar parastu zobu birsti nepietiek.

Balstoties uz pētījumiem, mēs esam izstrādājuši novatorisku starpzobu birstīti maksimālai ērtībai un efektivitātei. Lai jūsu mutes dobums būtu tīrs un veselīgs, lietojiet GUM® Trav-ler® vismaz vienu reizi dienā, vēlams pēc vakariņām.

Kompakta un viegli lietojama šī universālā birstīte var tikt izmantota arī tad, ja jums ir implanti, ortodontiskas ierīces vai tilti.

  • Uzlabota aplikuma noņemšana, izmantojot jaunu trīsstūrveida saru struktūru un dizainu, ir zinātniski pierādīta, tas noņem līdz 25 % vairāk aplikuma nekā standarta noapaļotie sariņi.
  • Pārklāti, noapaļoti sari nodrošina lielāku komfortu un aizsargā smaganas.
  • Sariem ir antibakteriāla aizsardzība un aizsargājošs vāciņš, kas uztur birstīti tīru starp lietošanas reizēm.
  • Ergonomisks neslīdošs rokturis nodrošina maksimālu komfortu un vadību.
  • Rokturis ir noapaļots smilšu pulksteņa formā, lai to būtu ērti turēt rokās.
  • Salokāms kāts, lai ērti piekļūtu aizmugurējiem zobiem.
  • Komplektā ietilpst higiēnisks vāciņš.
  • Pieejami 9 dažādi izmēri, labākai izmantošanai starpzobu vietās.
product
1142178 GUM Trav-Ler 0,8 mm zobstarpu birstīte, 6 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/61/97/be5af4e5e4157219996c1cc362c4.png InStock 3.59 EUR 7.17 <p style="text-align:justify;">Vai jūs zinājāt, ka smaganu slimības parasti sākas spraugās starp zobiem? Tāpēc ir ļoti svarīgi tīrīt šīs vietas.  Bet tikai ar parastu zobu birsti nepietiek.</p> <p style="text-align:justify;">Balstoties uz pētījumiem, mēs esam izstrādājuši novatorisku starpzobu birstīti maksimālai ērtībai un efektivitātei. Lai jūsu mutes dobums būtu tīrs un veselīgs, lietojiet GUM® Trav-ler® vismaz vienu reizi dienā, vēlams pēc vakariņām.</p> <p style="text-align:justify;">Kompakta un viegli lietojama šī universālā birstīte var tikt izmantota arī tad, ja jums ir implanti, ortodontiskas ierīces vai tilti.</p> <ul><li style="text-align:justify;">Uzlabota aplikuma noņemšana, izmantojot jaunu trīsstūrveida saru struktūru un dizainu, ir zinātniski pierādīta, tas noņem līdz 25 % vairāk aplikuma nekā standarta noapaļotie sariņi.</li> <li style="text-align:justify;">Pārklāti, noapaļoti sari nodrošina lielāku komfortu un aizsargā smaganas.</li> <li style="text-align:justify;">Sariem ir antibakteriāla aizsardzība un aizsargājošs vāciņš, kas uztur birstīti tīru starp lietošanas reizēm.</li> <li style="text-align:justify;">Ergonomisks neslīdošs rokturis nodrošina maksimālu komfortu un vadību.</li> <li style="text-align:justify;">Rokturis ir noapaļots smilšu pulksteņa formā, lai to būtu ērti turēt rokās.</li> <li style="text-align:justify;">Salokāms kāts, lai ērti piekļūtu aizmugurējiem zobiem.</li> <li style="text-align:justify;">Komplektā ietilpst higiēnisks vāciņš.</li> <li style="text-align:justify;">Pieejami 9 dažādi izmēri, labākai izmantošanai starpzobu vietās.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Zobstarpu birstītes