GUM Technique Pro Soft zobu birste, 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

GUM Technique Pro Soft zobu birste, 1 gab.

SUNSTAR EUROPE S.A.
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
5.42 €
Mīksta ārstnieciskā zobu suka zobu un smaganu slimību profilaksei un ārstēšanai, kuru iesaka pasaulē pazīstami zobārsti.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Mīksta ārstnieciskā zobu suka zobu un smaganu slimību profilaksei un ārstēšanai, kuru iesaka pasaulē pazīstami zobārsti. Rekomendējama ikdienas lietošanai.
Zobu suka novērš smaganu asiņošanu un pietūkumu, novērš smaganu kabatu veidošanos, kā arī likvidē aplikumu un baktēriju radīto nepatīkamo smaku. Visas profesionālās zobu sukas detaļas ir paredzētas zobu un smaganu veselīgā stāvokļa uzlabošanai un uzturēšanai: birstes rokturis ir izgatavots pēc patentētās tehnoloģijas - tā forma, izmērs un faktūra ļauj ērti turēt suku 45 grādu leņķī pret zobu un smaganu līnijas plakni. Šāds leņķis tiek uzskatīts par optimālu zemsmaganu daļas dziļai tīrīšanai, kur koncentrējas vislielākais patogēno baktēriju skaits. Birstes galviņa ir īpaši plāna un kalibrēta tā, lai birste būtu viegli manevrējama un ērta higiēnas procedūru laikā. Sukas kakliņš ir plāns un vidēji garš, kas nodrošina papildu ērtības pie taisnveida un apļveida kustībām. Sari ir divlīmeņu, vidēji cieti, šķērskrustoti, savākti trīsstūra un taisnstūra ģeometrijas saišķīšos ar koniskām virsotnēm. Pateicoties šīm saru īpašībām, tiek panākta to maksimāla iekļūšana zem smaganu līnijas, starp zobiem, tālākajos zobu rindas stūros. Mērena abrazivitāte ļauj uzmanīgi un kvalitatīvi atbrīvoties no aplikuma visos mutes stūros.
Zobu suka ar pierādītu efektivitāti noņem aplikumu un baktērijas no zobiem un smaganām 5 reizes labāk nekā parastās zobu birstes. Regulāri lietojot, birste nodrošinās aizsardzību pret periodonta slimībām, gingivītu, asiņojošiem smaganu audiem, kā arī aplikumu un nepatīkamu smaku, ko izraisa baktēriju uzkrāšanās.

Zobu birstes krāsu nav iespējams izvēlēties.

product
1129213 GUM Technique Pro Soft zobu birste, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/b9/6c/7cca9c17e774295e34ccf6c9a82c.png InStock 5.42 EUR 5.42 <p style="text-align:justify;">Mīksta ārstnieciskā zobu suka zobu un smaganu slimību profilaksei un ārstēšanai, kuru iesaka pasaulē pazīstami zobārsti. Rekomendējama ikdienas lietošanai.<br />Zobu suka novērš smaganu asiņošanu un pietūkumu, novērš smaganu kabatu veidošanos, kā arī likvidē aplikumu un baktēriju radīto nepatīkamo smaku. Visas profesionālās zobu sukas detaļas ir paredzētas zobu un smaganu veselīgā stāvokļa uzlabošanai un uzturēšanai: birstes rokturis ir izgatavots pēc patentētās tehnoloģijas - tā forma, izmērs un faktūra ļauj ērti turēt suku 45 grādu leņķī pret zobu un smaganu līnijas plakni. Šāds leņķis tiek uzskatīts par optimālu zemsmaganu daļas dziļai tīrīšanai, kur koncentrējas vislielākais patogēno baktēriju skaits. Birstes galviņa ir īpaši plāna un kalibrēta tā, lai birste būtu viegli manevrējama un ērta higiēnas procedūru laikā. Sukas kakliņš ir plāns un vidēji garš, kas nodrošina papildu ērtības pie taisnveida un apļveida kustībām. Sari ir divlīmeņu, vidēji cieti, šķērskrustoti, savākti trīsstūra un taisnstūra ģeometrijas saišķīšos ar koniskām virsotnēm. Pateicoties šīm saru īpašībām, tiek panākta to maksimāla iekļūšana zem smaganu līnijas, starp zobiem, tālākajos zobu rindas stūros. Mērena abrazivitāte ļauj uzmanīgi un kvalitatīvi atbrīvoties no aplikuma visos mutes stūros.<br />Zobu suka ar pierādītu efektivitāti noņem aplikumu un baktērijas no zobiem un smaganām 5 reizes labāk nekā parastās zobu birstes. Regulāri lietojot, birste nodrošinās aizsardzību pret periodonta slimībām, gingivītu, asiņojošiem smaganu audiem, kā arī aplikumu un nepatīkamu smaku, ko izraisa baktēriju uzkrāšanās.</p> <p style="text-align:justify;">Zobu birstes krāsu nav iespējams izvēlēties.</p> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Zobu birstes