GUM Junior Monster Soft zobu birste, 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

GUM Junior Monster Soft zobu birste, 1 gab.

SUNSTAR EUROPE S.A.
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
3.05 €
Maiga zobu birste bērniem no 7-9 gadu vecumam.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Pusaudžu mutes dobuma struktūras anatomiskajām īpašībām pielāgotā zobu suka zobu virsmas un smaganu kanālu kvalitatīvai attīrīšanai.
Birstes galviņā iestrādāti 20 vidēja lieluma sariņu saišķi, kas atbilst šīs vecuma kategorijas mutes dobuma izmēram, pateicoties kam ar birsti ir ērti manipulēt, grozīt to un kvalitatīvāk iztīrīt tālākos zobus. Mīkstie sukas sariņi tiek sašķelti plānās šķiedrās, kas ievērojami palielina kontakta līmeni ar zobu virsmu un uzlabo tīrīšanas efektu. Sariņu skaits un to sašķeltie gali nodrošina ne tikai zobu virsmas kvalitatīvu tīrīšanu, bet arī netīrumu un aplikuma likvidēšanu no smaganu iedobumiem, šķirbām un starpzobu spraugām. Birstei ir Dome Trim® forma, kurai saru vidusdaļa ir nedaudz piepacelta, tādējādi palielinot spēju iekļūt visnepieejamākajās vietās kvalitatīvākai zobu tīrīšanai. Garš, ērts rokturis ar gumijas spilventiņu ļauj pilnībā kontrolēt zobu tīrīšanas procesu, kā arī palielināt vai samazināt spiedienu, izvairoties no mutes dobuma mīkstās gļotādas bojājumiem. Roktura galā ir caurums, ko var izmantot birstes pakarināšanai uz īpaša glabāšanas āķa.
Vienkārša un ērti lietojamā suka patiks Jūsu bērnam un garlaicīgo zobu tīrīšanas procedūru pārvērtīs par patīkamu izklaidi!

UZMANĪBU! Produkta krāsu nav iespējams izvēlēties.

product
1142775 GUM Junior Monster Soft zobu birste, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/62/df/2ba4c052897d0767728035cba6eb.png InStock 3.05 EUR 4.36 <p style="text-align:justify;">Pusaudžu mutes dobuma struktūras anatomiskajām īpašībām pielāgotā zobu suka zobu virsmas un smaganu kanālu kvalitatīvai attīrīšanai.<br />Birstes galviņā iestrādāti 20 vidēja lieluma sariņu saišķi, kas atbilst šīs vecuma kategorijas mutes dobuma izmēram, pateicoties kam ar birsti ir ērti manipulēt, grozīt to un kvalitatīvāk iztīrīt tālākos zobus. Mīkstie sukas sariņi tiek sašķelti plānās šķiedrās, kas ievērojami palielina kontakta līmeni ar zobu virsmu un uzlabo tīrīšanas efektu. Sariņu skaits un to sašķeltie gali nodrošina ne tikai zobu virsmas kvalitatīvu tīrīšanu, bet arī netīrumu un aplikuma likvidēšanu no smaganu iedobumiem, šķirbām un starpzobu spraugām. Birstei ir Dome Trim® forma, kurai saru vidusdaļa ir nedaudz piepacelta, tādējādi palielinot spēju iekļūt visnepieejamākajās vietās kvalitatīvākai zobu tīrīšanai. Garš, ērts rokturis ar gumijas spilventiņu ļauj pilnībā kontrolēt zobu tīrīšanas procesu, kā arī palielināt vai samazināt spiedienu, izvairoties no mutes dobuma mīkstās gļotādas bojājumiem. Roktura galā ir caurums, ko var izmantot birstes pakarināšanai uz īpaša glabāšanas āķa.<br />Vienkārša un ērti lietojamā suka patiks Jūsu bērnam un garlaicīgo zobu tīrīšanas procedūru pārvērtīs par patīkamu izklaidi!</p> <p style="text-align:justify;">UZMANĪBU! Produkta krāsu nav iespējams izvēlēties.</p> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Mutes higiēna bērniem/Zobu birstes