GUM Actival mutes skalojamais līdzeklis, 300 ml
0 0 (0 atsauksmes)

GUM Actival mutes skalojamais līdzeklis, 300 ml

SUNSTAR EUROPE S.A.
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
8.72 €
Derīguma termiņš: 2026-03-30
GUM® ACTIVITAL® ikdienas skalošanas līdzeklis.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Mutes dobuma kopšanas problēmas ir ļoti izplatītas, 3 no 4 cilvēkiem visā pasaulē ir smaganu problēmas, tādas kā asiņošana vai pietūkums.

Neatkarīgi no tā vai jūsu zobi un smaganas ir veselīgas tagad, vai arī agrāk ir bijušas problēmas. Dažādi vides faktori un ieradumi tādi kā stress, smēķēšana, hormonu svārstības, neveselīgs uzturs var ietekmēt jūsu zobu un smaganu veselību.

Veselīgai dzīves nodrošināšanai ir ļoti svarīgi aizsargāt un uzturēt zobus un smaganas.

GUM® ACTIVITAL® ikdienas skalošanas līdzeklis.

  • Daudzfunkcionāls tīrīšanas līdzeklis ir paredzēts zobu un smaganu veselības uzlabošanai.
  • Ar koenzīmu Q10 un granātāboliem.
  • Pret aplikuma veidošanos izstrādāta sastāvdaļu sistēma (Ethyllauryolarginate), kas aizsargā zoba virsmu no baktēriju uzkrāšanās.
  • Stiprina zobus un smaganas ar ingvera un kumelīšu (bisabolola) palīdzību.
product
1142547 GUM Actival mutes skalojamais līdzeklis, 300 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/40/cf/e9a1412448d6312bc45f239d102b.png InStock 8.72 EUR 8.72 <p style="text-align:justify;">Mutes dobuma kopšanas problēmas ir ļoti izplatītas, 3 no 4 cilvēkiem visā pasaulē ir smaganu problēmas, tādas kā asiņošana vai pietūkums.</p> <p style="text-align:justify;">Neatkarīgi no tā vai jūsu zobi un smaganas ir veselīgas tagad, vai arī agrāk ir bijušas problēmas. Dažādi vides faktori un ieradumi tādi kā stress, smēķēšana, hormonu svārstības, neveselīgs uzturs var ietekmēt jūsu zobu un smaganu veselību.</p> <p style="text-align:justify;">Veselīgai dzīves nodrošināšanai ir ļoti svarīgi aizsargāt un uzturēt zobus un smaganas.</p> <p style="text-align:justify;">GUM® ACTIVITAL® ikdienas skalošanas līdzeklis.</p> <ul><li style="text-align:justify;">Daudzfunkcionāls tīrīšanas līdzeklis ir paredzēts zobu un smaganu veselības uzlabošanai.</li> <li style="text-align:justify;">Ar koenzīmu Q10 un granātāboliem.</li> <li style="text-align:justify;">Pret aplikuma veidošanos izstrādāta sastāvdaļu sistēma (Ethyllauryolarginate), kas aizsargā zoba virsmu no baktēriju uzkrāšanās.</li> <li style="text-align:justify;">Stiprina zobus un smaganas ar ingvera un kumelīšu (bisabolola) palīdzību.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Mutes skalojamie līdzekļi