GORELAX Night kapsulas, 20 gab.

GORELAX Night kapsulas, 20 gab.

SILVANOLS
Kopā
13.59 €
Derīguma termiņš: 2025-11-30
Unikāls dabīgs līdzeklis veselīgam miegam un diennakts ritma saglabāšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Unikāls dabīgs līdzeklis veselīgam miegam un diennakts ritma saglabāšanai,kura sastāvā ir melatonīns, 5-hidroksitriptofāns no grifonijas ekstrakta, Kalifornijas magones ekstrakts, kā arī Lactium® – patentēts piena proteīna hidrolizāts.

Grifonija veicina normālu smadzeņu darbību. Melatonīns palīdz samazināt iemigšanai nepieciešamo laiku. Labvēlīgo ietekmi panāk, uzņemot 1 mg melatonīna neilgi pirms gulētiešanas. Melatonīns palīdz arī atvieglot ar diennakts ritma izjaukšanu saistītās sajūtas. Labvēlīgo ietekmi panāk, uzņemot vismaz 0,5 mg melatonīna ceļojuma pirmajā dienā neilgi pirms gulētiešanas un pirmajās dienās pēc nonākšanas galamērķī. Kalifornijas magone palīdz nodrošināt relaksāciju un uzlabo miega kvalitāti.

Papildu informācija par produktu
product
1195024 GORELAX Night kapsulas, 20 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ee/66/c59fc74c22d17e36a4f663b365c0.png InStock 13.59 EUR 13.59 <p style="text-align:justify;">Unikāls dabīgs līdzeklis veselīgam miegam un diennakts ritma saglabāšanai,kura sastāvā ir melatonīns, 5-hidroksitriptofāns no grifonijas ekstrakta, Kalifornijas magones ekstrakts, kā arī Lactium® – patentēts piena proteīna hidrolizāts.</p> <p style="text-align:justify;">Grifonija veicina normālu smadzeņu darbību. Melatonīns palīdz samazināt iemigšanai nepieciešamo laiku. Labvēlīgo ietekmi panāk, uzņemot 1 mg melatonīna neilgi pirms gulētiešanas. Melatonīns palīdz arī atvieglot ar diennakts ritma izjaukšanu saistītās sajūtas. Labvēlīgo ietekmi panāk, uzņemot vismaz 0,5 mg melatonīna ceļojuma pirmajā dienā neilgi pirms gulētiešanas un pirmajās dienās pēc nonākšanas galamērķī. Kalifornijas magone palīdz nodrošināt relaksāciju un uzlabo miega kvalitāti.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Nervu sistēmai