GORELAX DAY kapsulas, 20 gab.

GORELAX DAY kapsulas, 20 gab.

SILVANOLS
Kopā
13.59 €
Derīguma termiņš: 2025-11-30
Unikāls dabīgs līdzeklis emocionālam balansam.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Unikāls dabīgs līdzeklis emocionālam balansam, relaksācijai, kā arī smadzeņu darbības uzlabošanai. 

Sastāvā ir 5-hidroksitriptofāns no grifonijas ekstrakta, žeņšeņa un safrāna ekstrakti, vitamīns B6, cinks, kā arī Lactium® – patentēts piena proteīna hidrolizāts. 

Grifonija veicina normālu smadzeņu darbību. Safrāns palīdz uzturēt emocionālo līdzsvaru un labsajūtu. Žeņšeņš palīdz saglabāt fiziskās un garīgās spējas vājuma, spēku izsīkuma un noguruma brīžos. Cinks veicina normālas kognitīvās funkcijas. B6 vitamīns palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu, samazina nogurumu un nespēku un veicina normālu nervu sistēmas darbību.

Papildu informācija par produktu
product
1195023 GORELAX DAY kapsulas, 20 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/88/d7/c16806253498719eb2172b34b980.png InStock 13.59 EUR 13.59 <p style="text-align:justify;">Unikāls dabīgs līdzeklis emocionālam balansam, relaksācijai, kā arī smadzeņu darbības uzlabošanai. </p> <p style="text-align:justify;">Sastāvā ir 5-hidroksitriptofāns no grifonijas ekstrakta, žeņšeņa un safrāna ekstrakti, vitamīns B6, cinks, kā arī Lactium® – patentēts piena proteīna hidrolizāts. </p> <p style="text-align:justify;">Grifonija veicina normālu smadzeņu darbību. Safrāns palīdz uzturēt emocionālo līdzsvaru un labsajūtu. Žeņšeņš palīdz saglabāt fiziskās un garīgās spējas vājuma, spēku izsīkuma un noguruma brīžos. Cinks veicina normālas kognitīvās funkcijas. B6 vitamīns palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu, samazina nogurumu un nespēku un veicina normālu nervu sistēmas darbību.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Nomierinošie līdzekļi