GMT BEAUTY Youthifying sejas maska, 50 ml
4.5 4.5 (2 atsauksmes)

GMT BEAUTY Youthifying sejas maska, 50 ml

GMT TRADE
4.5 4.5 (2 atsauksmes)
Kopā
14.21 €
Derīguma termiņš: 2026-03-30
Sekmē kolagēna sintēzi, atjauno ādas elastību un tonusu, mazina grumbiņas, veicina liftinga efektu, modelējoši iedarbojas uz sejas ovālu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Sekmē kolagēna sintēzi, atjauno ādas elastību un tonusu, mazina grumbiņas, veicina liftinga efektu, modelējoši iedarbojas uz sejas ovālu. Visiem ādas tipiem.

Hidrolizētā jūras elastīna peptīdi un aminoskābes uzlabo ādas elastību un atjauno ādas tvirtumu. Bio-Marine Elastin baro un atjauno ādu, kā arī pasargā no ārējās vides agresīvās iedarbības. Āda kļūst tvirtāka, uzlabojas sejas ovāls. Dabīgo eļļu (babasu, Chia oil, Prunus Amygdalus Dulcis) bagātīgā kombinācija uzlabo ādas aizsargspējas, novērš mitruma zudumu, mīkstina, nodrošina dziļu ādas atjaunošanu.
Maska palīdz saglabāt ādas elastību, uzlabot vielmaiņu un izvadīt toksīnus. Spēcīgs antioksidantu kokteilis – zaļās tējas (Camellia sinensis) un acerolas (Malpighia Glabra) ekstrakti – iedarbojas uz brīvajiem radikāļiem un pasargā ādu no apkārtējās vides piesārņojuma. Antioksidantu komplekss apvienojumā ar trejlapu puplakša (Menyanthes trifoliata) ekstraktu palēnina ādas hronoloģiskās un fotonovecošanas procesus, stimulē kolagēna sintēzi, atjauno ādas elastību un tonusu, mazina grumbiņas, veicina liftinga efektu un modelējoši iedarbojas uz sejas ovālu.

product
123308 GMT BEAUTY Youthifying sejas maska, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/fb/26/68949d0e304cbeaeab7c68e6353c.png InStock 14.21 EUR 23.68 <p>Sekmē kolagēna sintēzi, atjauno ādas elastību un tonusu, mazina grumbiņas, veicina liftinga efektu, modelējoši iedarbojas uz sejas ovālu. Visiem ādas tipiem.</p> <p>Hidrolizētā jūras elastīna peptīdi un aminoskābes uzlabo ādas elastību un atjauno ādas tvirtumu. Bio-Marine Elastin baro un atjauno ādu, kā arī pasargā no ārējās vides agresīvās iedarbības. Āda kļūst tvirtāka, uzlabojas sejas ovāls. Dabīgo eļļu (babasu, Chia oil, Prunus Amygdalus Dulcis) bagātīgā kombinācija uzlabo ādas aizsargspējas, novērš mitruma zudumu, mīkstina, nodrošina dziļu ādas atjaunošanu.<br />Maska palīdz saglabāt ādas elastību, uzlabot vielmaiņu un izvadīt toksīnus. Spēcīgs antioksidantu kokteilis – zaļās tējas (Camellia sinensis) un acerolas (Malpighia Glabra) ekstrakti – iedarbojas uz brīvajiem radikāļiem un pasargā ādu no apkārtējās vides piesārņojuma. Antioksidantu komplekss apvienojumā ar trejlapu puplakša (Menyanthes trifoliata) ekstraktu palēnina ādas hronoloģiskās un fotonovecošanas procesus, stimulē kolagēna sintēzi, atjauno ādas elastību un tonusu, mazina grumbiņas, veicina liftinga efektu un modelējoši iedarbojas uz sejas ovālu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Maskas