GMT BEAUTY Vitamine Energy Boost sejas maska, 50 ml
3.5 3.5 (2 atsauksmes)

GMT BEAUTY Vitamine Energy Boost sejas maska, 50 ml

GMT TRADE
3.5 3.5 (2 atsauksmes)
Kopā
11.74 €
Derīguma termiņš: 2026-02-28
Atjaunojoša tūlītējas iedarbības gela maska ādas veselībai un skaistumam, šūnu dzīvīgās enerģijas aktivizēšanai izlīdzina mīmikas krunciņas un nodrošina tūlītēju liftinga efektu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Atjaunojoša tūlītējas iedarbības gela maska ādas veselībai un skaistumam, šūnu dzīvīgās enerģijas aktivizēšanai izlīdzina mīmikas krunciņas un nodrošina tūlītēju liftinga efektu. Visiem ādas tipiem.

Pateicoties augstam antioksidantu saturam, gela maska aizkavē ādas novecošanās procesus. Antioksidanti (vitamīni C un E), naktssveces eļļa (Evening Primrose Oil), acerolas (Malpighia Glabra fruit) un trejlapu puplakša (Menyanthes trifoliata) ekstrakti neitralizē brīvos radikāļus un paaugstina ādas aizsargfunkcijas, kā arī atjauno elastīgo šķiedru sintēzi un rada liftinga efektu.
Gatuline® Expression (Acmella Oleracea extract), tropiskā auga spilanta saknes (Spilanthes acmella) ekstrakts, ir pārbaudīts līdzeklis, kas padara ādu gludu, tā ir dabīga alternatīva botoksam. Ekstrakts dabīgā veidā mazina mīmikas krunciņas.
Dabīgo mitrinātāju — PENTAVITIN® (Saccharide Isomerate) molekulu un naktssveces, abesīnijas, babasū dabīgo eļļu – kombinācija nodrošina ilgstošu mitrināšanu, baro ādu un atjauno tās aizsargfunkcijas.

product
123307 GMT BEAUTY Vitamine Energy Boost sejas maska, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ef/e1/47958fa8caf1cd03703dc1b29a34.png InStock 11.74 EUR 19.56 <p>Atjaunojoša tūlītējas iedarbības gela maska ādas veselībai un skaistumam, šūnu dzīvīgās enerģijas aktivizēšanai izlīdzina mīmikas krunciņas un nodrošina tūlītēju liftinga efektu. Visiem ādas tipiem.</p> <p>Pateicoties augstam antioksidantu saturam, gela maska aizkavē ādas novecošanās procesus. Antioksidanti (vitamīni C un E), naktssveces eļļa (Evening Primrose Oil), acerolas (Malpighia Glabra fruit) un trejlapu puplakša (Menyanthes trifoliata) ekstrakti neitralizē brīvos radikāļus un paaugstina ādas aizsargfunkcijas, kā arī atjauno elastīgo šķiedru sintēzi un rada liftinga efektu.<br />Gatuline® Expression (Acmella Oleracea extract), tropiskā auga spilanta saknes (Spilanthes acmella) ekstrakts, ir pārbaudīts līdzeklis, kas padara ādu gludu, tā ir dabīga alternatīva botoksam. Ekstrakts dabīgā veidā mazina mīmikas krunciņas.<br />Dabīgo mitrinātāju — PENTAVITIN® (Saccharide Isomerate) molekulu un naktssveces, abesīnijas, babasū dabīgo eļļu – kombinācija nodrošina ilgstošu mitrināšanu, baro ādu un atjauno tās aizsargfunkcijas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Maskas