GMT BEAUTY Draining gel for heavy legs želeja, 200 ml
0 0 (0 atsauksmes)

GMT BEAUTY Draining gel for heavy legs želeja, 200 ml

GMT TRADE
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
18.02 €
Derīguma termiņš: 2025-12-30
Limfodrenāžas želeja kāju tūskas mazināšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Želeja grūtniecēm un zīdītājām palīdz risināt pietūkušu, nogurušu un smeldzošu kāju problēmu. Želejas sastāvs saudzīgi aizsargā vēnu un kapilāru veselību, tonizē vēnas un mazina kāju jutīgumu un pietūkumu.

Efektīvais, īpaši izstrādātais sastāvs, kas veidots uz efejas, zirgkastaņas un Āzijas centellas dabīgo ekstraktu bāzes, padara želeju par lielisku līdzekli kāju kapilāru stiprināšanai, vēnu tonizēšanai un iekaisuma mazināšanai. Želeja mazina tūsku, izvada lieko šķidrumu un rada viegluma sajūtu kājās. Jauno māmiņu arsenālā želeju vēl vērtīgāku padara citas tās sastāvā esošās aktīvās sastāvdaļas: piparmētru ekstrakts atsvaidzina kājas un mazina dedzināšanas un smaguma sajūtu, savukārt citrona mizas ekstrakts veicina šķidruma izvadīšanu no ķermeņa audiem, kā arī atvieglo kājas un mazina saspringumu.

Unikālais vakuumiepakojums (airless) neļauj želejai saskarties ar gaisu, saglabā produkta tīrību un kvalitāti un padara derīguma termiņu divas reizes ilgāku – tas ir vairāk nekā 12 mēneši, salīdzinot ar produktiem parastā iepakojumā. Iepakojuma īpašības nodrošina to, ka želeja satur mazāk konservantu, kas to padara vēl tīrāku un drošāku.

product
123286 GMT BEAUTY Draining gel for heavy legs želeja, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/61/e6/b88576b31ed294f9787b4d765eab.png InStock 18.02 EUR 25.74 <p>Želeja grūtniecēm un zīdītājām palīdz risināt pietūkušu, nogurušu un smeldzošu kāju problēmu. Želejas sastāvs saudzīgi aizsargā vēnu un kapilāru veselību, tonizē vēnas un mazina kāju jutīgumu un pietūkumu.</p> <p>Efektīvais, īpaši izstrādātais sastāvs, kas veidots uz efejas, zirgkastaņas un Āzijas centellas dabīgo ekstraktu bāzes, padara želeju par lielisku līdzekli kāju kapilāru stiprināšanai, vēnu tonizēšanai un iekaisuma mazināšanai. Želeja mazina tūsku, izvada lieko šķidrumu un rada viegluma sajūtu kājās. Jauno māmiņu arsenālā želeju vēl vērtīgāku padara citas tās sastāvā esošās aktīvās sastāvdaļas: piparmētru ekstrakts atsvaidzina kājas un mazina dedzināšanas un smaguma sajūtu, savukārt citrona mizas ekstrakts veicina šķidruma izvadīšanu no ķermeņa audiem, kā arī atvieglo kājas un mazina saspringumu.</p> <p>Unikālais vakuumiepakojums (airless<em>)</em> neļauj želejai saskarties ar gaisu, saglabā produkta tīrību un kvalitāti un padara derīguma termiņu divas reizes ilgāku – tas ir vairāk nekā 12 mēneši, salīdzinot ar produktiem parastā iepakojumā. Iepakojuma īpašības nodrošina to, ka želeja satur mazāk konservantu, kas to padara vēl tīrāku un drošāku.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Kāju kopšana