GLOV Hair Wrap White mikrošķiedras dvielis matiem, 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

GLOV Hair Wrap White mikrošķiedras dvielis matiem, 1 gab.

PHENICOPTERE SP.Z.O.O.
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
17.41 €
Viegla un kompakta matu ietīšana, kas ideāli piemērota ceļojumā vai izmantošanai sporta zālē.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Vai jūs esat peldbaseinu, sporta zāļu un ceļojumu cienītājs, bet tajā pašā laikā vēlaties saglabāt matus lieliskā formā un netērēt laiku nevajadzīgām darbībām, kas sabojā to struktūru, piemēram, žāvēšanai ar fēnu? Koncentrējieties uz to, kas jums visvairāk patīk, pārējo uzticiet GLOV!

GLOV Soft Hair Wrap ir plīša matu dvielis, kas izgatavots no mīkstas mikrošķiedras un ir tik viegls, ka varat to ņemt līdzi jebkur. Aizmirstiet par smagajiem dvieļiem, kas nokrīt no galvas, koncentrējieties uz ģērbšanos, kosmētikas uzklāšanu, veiciet citus iecienītus ādas kopšanas rituālus, kamēr mati izžūst paši. Ieguvumi jums un jūsu matiem:

  • viegls un kompakts matu ietinums, kas ideāli piemērots ceļošanai vai lietošanai sporta zālē;
  • līdz pat 50 % saīsina matu žāvēšanas laiku;
  • iepakots ūdensnecaurlaidīgā rāvējslēdzēja maisiņā ērtai uzglabāšanai;
  • piemērots visiem matu tipiem;
  • jūs varat veltīt savu laiku savām iecienītākajām aktivitātēm, kamēr jūsu mati paši izžūst;
  • izgatavoti no augstākās kvalitātes mikrošķiedras;
  • maigi apņem matus, nesabojājot to struktūru.
product
1195359 GLOV Hair Wrap White mikrošķiedras dvielis matiem, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/5c/f7/d44accd1ab1a8000b4e66ed857c7.png InStock 17.41 EUR 17.41 <p style="text-align:justify;">Vai jūs esat peldbaseinu, sporta zāļu un ceļojumu cienītājs, bet tajā pašā laikā vēlaties saglabāt matus lieliskā formā un netērēt laiku nevajadzīgām darbībām, kas sabojā to struktūru, piemēram, žāvēšanai ar fēnu? Koncentrējieties uz to, kas jums visvairāk patīk, pārējo uzticiet GLOV!</p> <p style="text-align:justify;">GLOV Soft Hair Wrap ir plīša matu dvielis, kas izgatavots no mīkstas mikrošķiedras un ir tik viegls, ka varat to ņemt līdzi jebkur. Aizmirstiet par smagajiem dvieļiem, kas nokrīt no galvas, koncentrējieties uz ģērbšanos, kosmētikas uzklāšanu, veiciet citus iecienītus ādas kopšanas rituālus, kamēr mati izžūst paši. Ieguvumi jums un jūsu matiem:</p> <ul><li style="text-align:justify;">viegls un kompakts matu ietinums, kas ideāli piemērots ceļošanai vai lietošanai sporta zālē;</li> <li style="text-align:justify;">līdz pat 50 % saīsina matu žāvēšanas laiku;</li> <li style="text-align:justify;">iepakots ūdensnecaurlaidīgā rāvējslēdzēja maisiņā ērtai uzglabāšanai;</li> <li style="text-align:justify;">piemērots visiem matu tipiem;</li> <li style="text-align:justify;">jūs varat veltīt savu laiku savām iecienītākajām aktivitātēm, kamēr jūsu mati paši izžūst;</li> <li style="text-align:justify;">izgatavoti no augstākās kvalitātes mikrošķiedras;</li> <li style="text-align:justify;">maigi apņem matus, nesabojājot to struktūru.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Aksesuāri/Matiem