GLOV First Class Set komplekts, 1 gab.
5.0 5 (2 atsauksmes)

GLOV First Class Set komplekts, 1 gab.

PHENICOPTERE SP.Z.O.O.
5.0 5 (2 atsauksmes)
Kopā
26.99 €
Derīguma termiņš: 2024-09-30
GLOV® First Class Set - matu kopšanas ceļojumu komplekts ar mini izmēra mīkstinošu matu masku, īpaši uzsūcošu ilgtspējīgu matu dvieli -cepuri un ērtu ceļojumu somiņu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

GLOV® Hair Harmony Ultra-nourishing Hair Mask ir mīkstinoša matu maska matiem ar augstu vai zemu porainību. Tā satur dabīgas izcelsmes augsto tehnoloģiju sastāvdaļu kompleksus, piemēram, struktūru atjaunojošo Kerastore 2.0, Vitaoil Plus kompleksu un augu bāzes Pro Condition 22. Tūlītējie rezultāti - mīkstāki, redzami zīdaināki mati, kas saglabā dabisko mitrumu.

Pēc matu mazgāšanas izmantojiet GLOV® Eco-Friendly Sports Hair Wrap, īpaši vieglu un īpaši uzsūcošu matu dvieli-cepurīti, kas izgatavota no 50% pārstrādātiem materiāliem, kas noņems lieko ūdeni, neizmantojot kaitīgo karstumu. Izgatavots ilgtspējīgi iegūtā tehniskā auduma, tas novērš matu pūkošanos un lūšanu, vienlaikus uz pusi samazinot matu žāvēšanas laiku!

product
1164250 GLOV First Class Set komplekts, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/25/19/2133aaccb3d42e6e7d9d73e21a12.png InStock 26.99 EUR 26.99 <p>GLOV® Hair Harmony Ultra-nourishing Hair Mask ir mīkstinoša matu maska matiem ar augstu vai zemu porainību. Tā satur dabīgas izcelsmes augsto tehnoloģiju sastāvdaļu kompleksus, piemēram, struktūru atjaunojošo Kerastore 2.0, Vitaoil Plus kompleksu un augu bāzes Pro Condition 22. Tūlītējie rezultāti - mīkstāki, redzami zīdaināki mati, kas saglabā dabisko mitrumu.</p> <p>Pēc matu mazgāšanas izmantojiet GLOV® Eco-Friendly Sports Hair Wrap, īpaši vieglu un īpaši uzsūcošu matu dvieli-cepurīti, kas izgatavota no 50% pārstrādātiem materiāliem, kas noņems lieko ūdeni, neizmantojot kaitīgo karstumu. Izgatavots ilgtspējīgi iegūtā tehniskā auduma, tas novērš matu pūkošanos un lūšanu, vienlaikus uz pusi samazinot matu žāvēšanas laiku!</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana