GLOV Bunny Ears Cheetan Pattern spa matu lenta, 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

GLOV Bunny Ears Cheetan Pattern spa matu lenta, 1 gab.

PHENICOPTERE SP.Z.O.O.
0 0 (0 atsauksmes)
Tur matus vietā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Bunny Ears matu lente notur matus no sejas, kad uzklājat kosmētiku vai skaistumkopšanas produktus. Viens izmērs der visiem.

Visi GLOV produkti ir hipoalerģiski, dermatoloģiski un laboratoriski pārbaudīti. Pateicoties to elektrostatiskajām īpašībām, šķiedras spēj piesaistīt kosmētikas molekulas kā magnēti. Vienkārši pievienojiet krāna ūdeni, lai notīrītu ādu. Kosmētika un eļļas bojā īpaši smalkas GLOV šķiedras un samazina to efektivitāti. Visi GLOV produkti ir atkārtoti lietojami vismaz trīs mēnešus.

product
1195344 GLOV Bunny Ears Cheetan Pattern spa matu lenta, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/4f/f9/de922831bb3c9f33ede47fb0888f.png InStock 13.29 EUR 13.29 <p style="text-align:justify;">Bunny Ears matu lente notur matus no sejas, kad uzklājat kosmētiku vai skaistumkopšanas produktus. Viens izmērs der visiem.</p> <p style="text-align:justify;">Visi GLOV produkti ir hipoalerģiski, dermatoloģiski un laboratoriski pārbaudīti. Pateicoties to elektrostatiskajām īpašībām, šķiedras spēj piesaistīt kosmētikas molekulas kā magnēti. Vienkārši pievienojiet krāna ūdeni, lai notīrītu ādu. Kosmētika un eļļas bojā īpaši smalkas GLOV šķiedras un samazina to efektivitāti. Visi GLOV produkti ir atkārtoti lietojami vismaz trīs mēnešus.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Aksesuāri/Matiem