GINKO Sirds pilieni, 40 ml

GINKO Sirds pilieni, 40 ml

PHARMPRO
Kopā
2.47 €
Derīguma termiņš: 2026-11-30
Pilieni palīdz uzturēt labu atmiņu un sirds darbību.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ginkgo Biloba 

Veicina asins cirkulāciju galvas smadzenēs, stimulē atmiņas procesus. Palīdz uzturēt perifēro asinscirkulāciju, kas ir svarīgi labas dzirdes un redzes saglabāšanai. 

Vilkābele 

Palīdz uzturēt normālu sirds un asinsvadu sistēmas darbību. 

Sirds mātere 

Palīdz uzturēt normālu nervu, sirds un asinsvadu sistēmas darbību. Palīdz mazināt fizisku un emocionālu sasprindzinājumu. 

Baldriāns 

Veicina relaksāciju un sekmē garīgo labsajūtu spriedzes un stresa laikā. Veicina iemigšanu un labu miegu.

Papildu informācija par produktu
product
1066463 GINKO Sirds pilieni, 40 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/82/32/c1aec8243bf767347f147c7cdedd.png InStock 2.47 EUR 3.29 <p style="text-align:justify;"><strong>Ginkgo</strong><strong> Biloba</strong> </p> <p style="text-align:justify;">Veicina asins cirkulāciju galvas smadzenēs, stimulē atmiņas procesus. Palīdz uzturēt perifēro asinscirkulāciju, kas ir svarīgi labas dzirdes un redzes saglabāšanai. </p> <p style="text-align:justify;"><strong>Vilkābele</strong> </p> <p style="text-align:justify;">Palīdz uzturēt normālu sirds un asinsvadu sistēmas darbību. </p> <p style="text-align:justify;"><strong>Sirds mātere</strong> </p> <p style="text-align:justify;">Palīdz uzturēt normālu nervu, sirds un asinsvadu sistēmas darbību. Palīdz mazināt fizisku un emocionālu sasprindzinājumu. </p> <p style="text-align:justify;"><strong>Baldriāns</strong> </p> <p style="text-align:justify;">Veicina relaksāciju un sekmē garīgo labsajūtu spriedzes un stresa laikā. Veicina iemigšanu un labu miegu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Sirds un asinsrites sistēma