FRISOLAC Gold HA piena maisījums, 400 g
0 0 (0 atsauksmes)

FRISOLAC Gold HA piena maisījums, 400 g

FRIESLANDCAMPINA
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-08-07
Frisolac Gold HA mākslīgais piena maisījums zīdaiņiem ar paaugstinātu alerģiju risku pret govs piena olbaltumvielām, ja viņi netiek ēdināti ar mātes pienu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Frisolac Gold HA mākslīgais piena maisījums zīdaiņiem ar paaugstinātu alerģiju risku pret govs piena olbaltumvielām, ja viņi netiek ēdināti ar mātes pienu. Frisolac Gold HA mākslīgais piena maisījums ir paredzēts veseliem zīdaiņiem ar paaugstinātu alerģiju risku pret govs piena olbaltumvielām. Frisolac Gold HA nav piemērots bērniem ar pierādītu olbaltumvielu alerģiju. Frisolac Gold HA var izmantot kā vienīgo uzturu zīdaiņiem no dzimšanas līdz 6 mēnešiem. Sākot ar 6 mēnešu vecumu, bērniem ir nepieciešams saņemt arī papildēdienu, ne tikai mākslīgo piena maisījumu.

product
1027959 FRISOLAC Gold HA piena maisījums, 400 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/0d/8c/6ecb044523880de5efc8f331e695.png OutOfStock 14.99 EUR 14.99 <p style="text-align:justify;">Frisolac Gold HA mākslīgais piena maisījums zīdaiņiem ar paaugstinātu alerģiju risku pret govs piena olbaltumvielām, ja viņi netiek ēdināti ar mātes pienu. Frisolac Gold HA mākslīgais piena maisījums ir paredzēts veseliem zīdaiņiem ar paaugstinātu alerģiju risku pret govs piena olbaltumvielām. Frisolac Gold HA nav piemērots bērniem ar pierādītu olbaltumvielu alerģiju. Frisolac Gold HA var izmantot kā vienīgo uzturu zīdaiņiem no dzimšanas līdz 6 mēnešiem. Sākot ar 6 mēnešu vecumu, bērniem ir nepieciešams saņemt arī papildēdienu, ne tikai mākslīgo piena maisījumu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu un zīdaiņu pārtika/Piena maisījumi