FLORADIX Floravital Dzelzs šķidrums, 250 ml

FLORADIX Floravital Dzelzs šķidrums, 250 ml

SALUS HAUS
Derīguma termiņš: 2026-06-30
FLORAVITAL ir uztura bagātinātājs, kas satur organisko dzelzi (II) no dzelzs glikonāta un B2, B6, B12 un C vitamīnus.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

FLORAVITAL ir uztura bagātinātājs, kas satur organisko dzelzi (II) no dzelzs glikonāta un B2, B6, B12 un C vitamīnus, kas palīdz samazināt nogurumu un nespēku. Dzelzs (kopā ar B6 un B12 vitamīniem) veicina normālu sarkano asinsķermenīšu veidošanos un dzelzs veicina arī normālu hemoglobīna veidošanos. Turklāt C vitamīns uzlabo dzelzs. FLORAVITAL sastāvā ir īpaši atlasīti augi un augļu sulu koncentrāti, kas nodrošina patīkamu garšu. Nesatur alkoholu, konservantus, krāsvielas vai garšas pastiprinātājus. Sastāvā nav laktozes un tas ir piemērots veģetāriešiem.

FLORAVITAL ir īpaši piemērots sievietēm (tostarp grūtniecēm un sievietēm, kas baro bērnu ar krūti), vīriešiem, bērniem, pusaudžiem, senioriem, cilvēkiem atveseļošanās periodā, veģetāriešiem, vegāniem un visiem, kam ir aktīvs dzīvesveids.

Papildu informācija par produktu
product
1066221 FLORADIX Floravital Dzelzs šķidrums, 250 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/4a/2f/00d17a3e79d6077a2258c0ba3a03.png InStock 13.99 EUR 19.99 <p style="text-align:justify;">FLORAVITAL ir uztura bagātinātājs, kas satur organisko dzelzi (II) no dzelzs glikonāta un B2, B6, B12 un C vitamīnus, kas palīdz samazināt nogurumu un nespēku. Dzelzs (kopā ar B6 un B12 vitamīniem) veicina normālu sarkano asinsķermenīšu veidošanos un dzelzs veicina arī normālu hemoglobīna veidošanos. Turklāt C vitamīns uzlabo dzelzs. FLORAVITAL sastāvā ir īpaši atlasīti augi un augļu sulu koncentrāti, kas nodrošina patīkamu garšu. Nesatur alkoholu, konservantus, krāsvielas vai garšas pastiprinātājus. Sastāvā nav laktozes un tas ir piemērots veģetāriešiem.</p> <p style="text-align:justify;">FLORAVITAL ir īpaši piemērots sievietēm (tostarp grūtniecēm un sievietēm, kas baro bērnu ar krūti), vīriešiem, bērniem, pusaudžiem, senioriem, cilvēkiem atveseļošanās periodā, veģetāriešiem, vegāniem un visiem, kam ir aktīvs dzīvesveids.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/Dzelzs preparāti