FLORADIX Epresat šķidrums, 250 ml

FLORADIX Epresat šķidrums, 250 ml

SALUS HAUS
Kopā
17.81 €
Derīguma termiņš: 2025-05-30
Epresat ir garšīgs uztura bagātinātājs, kura sastāvā esošie vitamīni A, B6, C un D veicina normālu imūnsistēmas darbību.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Vitamīni B1 (tiamīns), B2 (riboflavīns), B6, C un niacīns palīdz nodrošināt cilvēkam normālu enerģijas ieguves vielmaiņu.

Vitamīni B2, B6, C un niacīns palīdz samazināt nogurumu un nespēku. Vitamīni B1, B6, C un niacīns veicina normālas psiholoģiskās funkcijas. E vitamīns veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu.

Epresat šķidro uztura bagātinātāju ir viegli lietot, tas palīdz nodrošināt sabalansētas vitamīnu A, D, E, C, B1, B2, B6 un niacīna devas. Floradix Epresat ir ērti lietojams, jo gremošanas sistēma šķidrumu uzņem daudz vieglāk un ātrāk, salīdzinot ar tabletēm. Epresat sastāvā ir īpaši atlasīti augi un augļu sulu koncentrāti, kas nodrošina patīkamu garšu.

Epresat sastāvā nav alkohola, konservantu, krāsvielu vai mākslīgu aromatizētāju. Sastāvā nav laktozes un tas ir piemērots veģetāriešiem.

Papildu informācija par produktu
product
1066225 FLORADIX Epresat šķidrums, 250 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/c9/f1/b209ac33af6091dcf78e67b1537a.png InStock 17.81 EUR 19.79 <p style="text-align:justify;">Vitamīni B1 (tiamīns), B2 (riboflavīns), B6, C un niacīns palīdz nodrošināt cilvēkam normālu enerģijas ieguves vielmaiņu.</p> <p style="text-align:justify;">Vitamīni B2, B6, C un niacīns palīdz samazināt nogurumu un nespēku. Vitamīni B1, B6, C un niacīns veicina normālas psiholoģiskās funkcijas. E vitamīns veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu.</p> <p style="text-align:justify;">Epresat šķidro uztura bagātinātāju ir viegli lietot, tas palīdz nodrošināt sabalansētas vitamīnu A, D, E, C, B1, B2, B6 un niacīna devas. Floradix Epresat ir ērti lietojams, jo gremošanas sistēma šķidrumu uzņem daudz vieglāk un ātrāk, salīdzinot ar tabletēm. Epresat sastāvā ir īpaši atlasīti augi un augļu sulu koncentrāti, kas nodrošina patīkamu garšu.</p> <p style="text-align:justify;">Epresat sastāvā nav alkohola, konservantu, krāsvielu vai mākslīgu aromatizētāju. Sastāvā nav laktozes un tas ir piemērots veģetāriešiem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/Multivitamīni