FLIXONASE deguna aerosols, 60 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

FLIXONASE deguna aerosols, 60 gab.

GlaxoSmithkline
Kopā
11.72 €
Derīguma termiņš: 2024-11-30
Aktīvā viela ir flutikazona propionāts, kortikosteroīds, kuram, ja to lieto katru dienu, piemīt pretiekaisuma iedarbība. 60 devas.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Aktīvā viela ir flutikazona propionāts, kortikosteroīds, kuram, ja to lieto katru dienu, piemīt pretiekaisuma iedarbība. Šis aerosols palīdz kontrolēt organisma reakcijas uz vidē esošajiem alergēniem ("kairinātājiem"). Flixonase tiek lietots pieaugušajiem no 18 gadu vecuma, lai ārstētu siena drudža un citu gaisā esošu alergēnu, piemēram, mājdzīvnieku spalvu, putekļu ērcīšu vai pelējuma sporu izraisītus alerģiskos simptomus. Tas līdz 24 stundu garumā mazina simptomus, to vidū šķavas, niezi, acu asarošanu, tekošu, niezošu vai aizliktu degunu. Lai izveidotos maksimāls aizsardzības līmenis, var paiet 3 vai 4 dienas. Tādēļ svarīgi ir lietot zāles regulāri, lai panāktu pilnīgu terapeitisko ieguvumu. Ja pēc 7 dienām Jūs nejūtaties labāk vai jūtaties sliktāk, Jums jākonsultējas ar ārstu.

Papildu informācija par produktu
product
1065530 FLIXONASE deguna aerosols, 60 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/77/d8/ba272780ee169f6b6bb909fcf266.png InStock 11.72 EUR 11.72 <p style="text-align:justify;">Aktīvā viela ir flutikazona propionāts, kortikosteroīds, kuram, ja to lieto katru dienu, piemīt pretiekaisuma iedarbība. Šis aerosols palīdz kontrolēt organisma reakcijas uz vidē esošajiem alergēniem ("kairinātājiem"). Flixonase tiek lietots pieaugušajiem no 18 gadu vecuma, lai ārstētu siena drudža un citu gaisā esošu alergēnu, piemēram, mājdzīvnieku spalvu, putekļu ērcīšu vai pelējuma sporu izraisītus alerģiskos simptomus. Tas līdz 24 stundu garumā mazina simptomus, to vidū šķavas, niezi, acu asarošanu, tekošu, niezošu vai aizliktu degunu. Lai izveidotos maksimāls aizsardzības līmenis, var paiet 3 vai 4 dienas. Tādēļ svarīgi ir lietot zāles regulāri, lai panāktu pilnīgu terapeitisko ieguvumu. Ja pēc 7 dienām Jūs nejūtaties labāk vai jūtaties sliktāk, Jums jākonsultējas ar ārstu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Alerģija