FLAVAMED 15 mg/5 ml sīrups, 100 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

FLAVAMED 15 mg/5 ml sīrups, 100 ml

BERLIN-CHEMIE
Kopā
4.05 €
Derīguma termiņš: 2026-01-30
Flavamed bērniem aktīvā viela ir ambroksola hidrohlorīds – krēpas šķidrinošas zāles pretklepus un pretsaaukstēšanās līdzekļu terapeitiskajā grupā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Flavamed bērniem aktīvā viela ir ambroksola hidrohlorīds – krēpas šķidrinošas zāles pretklepus un pretsaaukstēšanās līdzekļu terapeitiskajā grupā. Ambroksola hidrohlorīdu lieto produktīva klepus ārstēšanai plaušu un bronhu slimību gadījumā. Flavamed bērniem ir paredzēts bērniem no divu gadu vecuma, pusaudžiem un pieaugušajiem. Flavamed bērniem šķidrina krēpas, un tās var vieglāk atklepot. Ja pēc 4-5 dienām nejūtaties labāk vai jūtaties sliktāk, Jums jākonsultējas ar ārstu.

Papildu informācija par produktu
product
1037961 FLAVAMED 15 mg/5 ml sīrups, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ee/1f/6d1eac20873fed7ff6940a585444.png InStock 4.05 EUR 4.05 <p style="text-align:justify;">Flavamed bērniem aktīvā viela ir ambroksola hidrohlorīds – krēpas šķidrinošas zāles pretklepus un pretsaaukstēšanās līdzekļu terapeitiskajā grupā. Ambroksola hidrohlorīdu lieto produktīva klepus ārstēšanai plaušu un bronhu slimību gadījumā. Flavamed bērniem ir paredzēts bērniem no divu gadu vecuma, pusaudžiem un pieaugušajiem. Flavamed bērniem šķidrina krēpas, un tās var vieglāk atklepot. Ja pēc 4-5 dienām nejūtaties labāk vai jūtaties sliktāk, Jums jākonsultējas ar ārstu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Saaukstēšanās un sāpes/Klepus