FLABIEN 500 mg tabletes, 60 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

FLABIEN 500 mg tabletes, 60 gab.

KRKA
Derīguma termiņš: 2025-05-30
Hroniskas vēnu slimības simptomu un akūtu hemoroīdu simptomu ārstēšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Kas ir Flabien un kādam nolūkam to lieto.

Diosmīns pieder pie vielu grupas, ko sauc par bioflavonoīdiem un ko lieto kapilāru stabilizācijai. Flabien satur aktīvās vielas, kas ietekmē vēnu aktivitāti un pasargā vēnas; tās palielina vēnu tonusu un kapilāru pretestību. Flabien mazina tūskas rašanos un tam piemīt pretiekaisuma darbība.

Flabien ir indicēts pieaugušajiem hroniskas vēnu slimības pazīmju un simptomu, piemēram, sāpju, smaguma sajūtas, kāju noguruma, nemierīgo kāju, nakts krampju, tūskas un trofisku pārmaiņu, ārstēšanai. Tas indicēts arī ar akūtu hemoroīdu slimību saistītu simptomu ārstēšanai, kā sāpes, asiņošana un pietūkums anālajā apvidu. 

Ja lietojat Flabien hroniskas vēnu slimības simptomu ārstēšanai un pēc 6 nedēļām nejūtaties labāk vai jūtaties sliktāk, Jums jākonsultējas ar ārstu vai farmaceitu.

Ja Jūs lietojat Flabien akūtas hemoroīdu slimības simptomu ārstēšanai un pēc 7 dienām nejūtaties labāk vai jūtaties sliktāk, Jums jākonsultējas ar ārstu vai farmaceitu.

Papildu informācija par produktu
product
1195443 FLABIEN 500 mg tabletes, 60 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/bf/e0/57db684a71745d41e28d70130116.png InStock 15.34 EUR 15.34 <p style="text-align:justify;"><strong>Kas ir Flabien un kādam nolūkam to lieto.</strong></p> <p style="text-align:justify;">Diosmīns pieder pie vielu grupas, ko sauc par bioflavonoīdiem un ko lieto kapilāru stabilizācijai. Flabien satur aktīvās vielas, kas ietekmē vēnu aktivitāti un pasargā vēnas; tās palielina vēnu tonusu un kapilāru pretestību. Flabien mazina tūskas rašanos un tam piemīt pretiekaisuma darbība.</p> <p style="text-align:justify;">Flabien ir indicēts pieaugušajiem hroniskas vēnu slimības pazīmju un simptomu, piemēram, sāpju, smaguma sajūtas, kāju noguruma, nemierīgo kāju, nakts krampju, tūskas un trofisku pārmaiņu, ārstēšanai. Tas indicēts arī ar akūtu hemoroīdu slimību saistītu simptomu ārstēšanai, kā sāpes, asiņošana un pietūkums anālajā apvidu. </p> <p style="text-align:justify;">Ja lietojat Flabien hroniskas vēnu slimības simptomu ārstēšanai un pēc 6 nedēļām nejūtaties labāk vai jūtaties sliktāk, Jums jākonsultējas ar ārstu vai farmaceitu.</p> <p style="text-align:justify;">Ja Jūs lietojat Flabien akūtas hemoroīdu slimības simptomu ārstēšanai un pēc 7 dienām nejūtaties labāk vai jūtaties sliktāk, Jums jākonsultējas ar ārstu vai farmaceitu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Sirds un asinsvadi/Vēnām