FILORGA Time-Filler Night sejas krēms, 50 ml
5.0 5 (3 atsauksmes)

FILORGA Time-Filler Night sejas krēms, 50 ml

FILORGA LABORATOIRES
5.0 5 (3 atsauksmes)
Kopā
52.49 €
Derīguma termiņš: 2026-10-30
Atjaunojošs nakts krēms sejai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Filorga Time-Filler Night nakts krēms pret visu veidu krunciņam. Nakts laikā ādu ietekmē pavisam citi faktori nekā pa dienu. Naktī īpašu spiedienu uz sejas ādas rada spilvens, liekot veidoties piektā tipa jeb tā saucamajām “spilvena” grumbiņām. Tās ir dziļas, vertikālas grumbas, kas var parādīties uz vaigiem, ap acīm (vārnu kājiņas) vai pieres perpendikulāri mīmikas grumbiņām. Gadiem ejot, šīs grumbas var kļūt noturīgas. Āda zaudē ne vien savu elastību, bet pakāpeniski arī spēju atgūt formu. Turklāt ar laiku arvien vairāk samazinās limfvadu tīkla efektivitāte. Āda nespēj atbrīvoties no toksīniem, un tie uzkrājas, tāpēc rodas sejas tūska. Tā kā pret spilvenu atspiesta āda vairo šo efektu, no rīta vaibsti izskatās pietūkuši. Pretgrumbu nakts krēms Time-Filler Night maskē visu veidu grumbas, un tam ir ne tikai maksimāli pastiprināta pretgrumbu iedarbība nakts laikā, bet tas arī samazina pietūkumu.

ĪPAŠI IEDARBĪGA GRUMBU NOVĒRŠANA
Klasiskā pretgrumbu krēma TIME-FILLER sastāvs ir pārveidots un pielāgots tā, lai nakts laikā pēc iespējas labāk uzsūktos aktīvās sastāvdaļas.

TIME-FILLER NIGHT sastāvs ir papildus bagātināts ar vairākām sastāvdaļām – heksapeptīdiem, kolagēna sintēzes aktivatoriem, glikonolaktonu un augu eļļu, lai iedarbība būtu maksimāli spēcīga un tiktu apslēptas visas grumbas – gan sausuma izraisītās, gan mīmikas grumbas, gan dziļās grumbas, gan ādas virsmas grumbiņas.

VĀJĀKA MIEGA GRUMBU VEIDOŠANĀS
Elastīna šķiedras ir visplastiskākās, un tieši tās ādai piešķir elastību – spēju atgūt sākotnējo formu, kad tā tiek saspiesta vai izstiepta. Lai gan gadu gaitā ādā turpinās elastīna sintēze, daļēji tas ir anomāls un nepilda savu funkciju, tādēļ daudz vieglāk veidojas sejas grumbiņas. Iedarbīgais augu ekstrakts aptur anomālā elastīna veidošanos un veicina funkcionējoša elastīna sintēzi. Pilnībā atjaunojas ādas elastība, tāpēc tā spēj atgūt sākotnējo formu, liekot izzust spilvena atstātajiem nospiedumiem.

MAZĀKS PIETŪKUMS NO RĪTIEM
Ar flavonoīdiem bagātais augu ekstrakts stimulē limfodrenāžu un veicina ādas mikrocirkulāciju, tāpēc neveidojas tūska un āda izskatās svaiga un veselīga. Uzlabotā limfodrenāža ādai ļauj atbrīvoties no toksīniem un uzturēt veselīgumu, tādēļ pēc pamošanās seja izskatās svaiga.

https://www.youtube.com/watch?v=wrsHtVy2gOs

product
10510460 FILORGA Time-Filler Night sejas krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/9b/97/9d5e590a5e699783d86b05450108.png InStock 52.49 EUR 74.99 <p style="text-align:justify;">Filorga Time-Filler Night nakts krēms pret visu veidu krunciņam. Nakts laikā ādu ietekmē pavisam citi faktori nekā pa dienu. Naktī īpašu spiedienu uz sejas ādas rada spilvens, liekot veidoties piektā tipa jeb tā saucamajām “spilvena” grumbiņām. Tās ir dziļas, vertikālas grumbas, kas var parādīties uz vaigiem, ap acīm (vārnu kājiņas) vai pieres perpendikulāri mīmikas grumbiņām. Gadiem ejot, šīs grumbas var kļūt noturīgas. Āda zaudē ne vien savu elastību, bet pakāpeniski arī spēju atgūt formu. Turklāt ar laiku arvien vairāk samazinās limfvadu tīkla efektivitāte. Āda nespēj atbrīvoties no toksīniem, un tie uzkrājas, tāpēc rodas sejas tūska. Tā kā pret spilvenu atspiesta āda vairo šo efektu, no rīta vaibsti izskatās pietūkuši. Pretgrumbu nakts krēms Time-Filler Night maskē visu veidu grumbas, un tam ir ne tikai maksimāli pastiprināta pretgrumbu iedarbība nakts laikā, bet tas arī samazina pietūkumu.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>ĪPAŠI IEDARBĪGA GRUMBU NOVĒRŠANA</strong><br /> Klasiskā pretgrumbu krēma TIME-FILLER sastāvs ir pārveidots un pielāgots tā, lai nakts laikā pēc iespējas labāk uzsūktos aktīvās sastāvdaļas.</p> <p style="text-align:justify;">TIME-FILLER NIGHT sastāvs ir papildus bagātināts ar vairākām sastāvdaļām – heksapeptīdiem, kolagēna sintēzes aktivatoriem, glikonolaktonu un augu eļļu, lai iedarbība būtu maksimāli spēcīga un tiktu apslēptas visas grumbas – gan sausuma izraisītās, gan mīmikas grumbas, gan dziļās grumbas, gan ādas virsmas grumbiņas.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>VĀJĀKA MIEGA GRUMBU VEIDOŠANĀS</strong> <br />Elastīna šķiedras ir visplastiskākās, un tieši tās ādai piešķir elastību – spēju atgūt sākotnējo formu, kad tā tiek saspiesta vai izstiepta. Lai gan gadu gaitā ādā turpinās elastīna sintēze, daļēji tas ir anomāls un nepilda savu funkciju, tādēļ daudz vieglāk veidojas sejas grumbiņas. Iedarbīgais augu ekstrakts aptur anomālā elastīna veidošanos un veicina funkcionējoša elastīna sintēzi. Pilnībā atjaunojas ādas elastība, tāpēc tā spēj atgūt sākotnējo formu, liekot izzust spilvena atstātajiem nospiedumiem.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>MAZĀKS PIETŪKUMS NO RĪTIEM</strong> <br />Ar flavonoīdiem bagātais augu ekstrakts stimulē limfodrenāžu un veicina ādas mikrocirkulāciju, tāpēc neveidojas tūska un āda izskatās svaiga un veselīga. Uzlabotā limfodrenāža ādai ļauj atbrīvoties no toksīniem un uzturēt veselīgumu, tādēļ pēc pamošanās seja izskatās svaiga.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=wrsHtVy2gOs">https://www.youtube.com/watch?v=wrsHtVy2gOs</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi