FILORGA Age-Purify fluīds, 50 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

FILORGA Age-Purify fluīds, 50 ml

FILORGA LABORATOIRES
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
47.99 €
Derīguma termiņš: 2026-10-30
Sejas kopšanas līdzeklis, kas izstrādāts, lai detoksicētu ādu, vienlaikus iedarbojoties uz pirmajām novecošanās pazīmēm.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Filorga Age-Purify Double Correction Fluid 50 ml ir sejas kopšanas līdzeklis, kas izstrādāts, lai detoksicētu ādu, vienlaikus iedarbojoties uz pirmajām novecošanās pazīmēm.

Tās formula iedarbojas uz grumbām un noturīgām nepilnībām (paplašinātas poras, spīdums, pūtītes, melni punkti un apsārtums):

  • Grumbu korekcija: Hyaluro-Youth CX satur kuplinošu hialuronskābi, izlīdzinošu peptīdu un piepildošu glikopeptīdu, lai izlīdzinātu grumbas un koriģētu novecošanās pazīmes.
  • Nepilnību korekcija: Dermo-Rescue CX apvieno 5 mikropīlinga skābes, seboregulējošu cinku un daudzfunkcionālu attīrošu līdzekli, lai samazinātu poras, apsārtumu, spīdumu, pūtītes un melnos punktus.

Pateicoties šai dubultajai darbībai, āda vienlaikus ir gludāka un tīrāka. Tā arī gūst labumu no formulas pretpiesārņojuma vairoga darbības.

Kombinēta un taukaina āda novērtēs tā mitrinošo un matējošo tekstūru.

https://www.youtube.com/watch?v=d8WlQJa1RC0

product
10510514 FILORGA Age-Purify fluīds, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/24/d4/3f51957d1ac2c880a9682d56a12c.png InStock 47.99 EUR 79.99 <p style="text-align:justify;">Filorga Age-Purify Double Correction Fluid 50 ml ir sejas kopšanas līdzeklis, kas izstrādāts, lai detoksicētu ādu, vienlaikus iedarbojoties uz pirmajām novecošanās pazīmēm.</p> <p style="text-align:justify;">Tās formula iedarbojas uz grumbām un noturīgām nepilnībām (paplašinātas poras, spīdums, pūtītes, melni punkti un apsārtums):</p> <ul style="text-align:justify;"><li>Grumbu korekcija: Hyaluro-Youth CX satur kuplinošu hialuronskābi, izlīdzinošu peptīdu un piepildošu glikopeptīdu, lai izlīdzinātu grumbas un koriģētu novecošanās pazīmes.</li> <li>Nepilnību korekcija: Dermo-Rescue CX apvieno 5 mikropīlinga skābes, seboregulējošu cinku un daudzfunkcionālu attīrošu līdzekli, lai samazinātu poras, apsārtumu, spīdumu, pūtītes un melnos punktus.</li> </ul><p style="text-align:justify;">Pateicoties šai dubultajai darbībai, āda vienlaikus ir gludāka un tīrāka. Tā arī gūst labumu no formulas pretpiesārņojuma vairoga darbības.</p> <p style="text-align:justify;">Kombinēta un taukaina āda novērtēs tā mitrinošo un matējošo tekstūru.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=d8WlQJa1RC0">https://www.youtube.com/watch?v=d8WlQJa1RC0</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana