FERVEX paciņas, 8 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

FERVEX paciņas, 8 gab.

UPSA LABORAT.
Kopā
9.69 €
Derīguma termiņš: 2026-04-30
FERVEX lieto vienlaicīgai, simptomātiskai drudža, vieglu sāpju un iesnu ārstēšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

FERVEX lieto vienlaicīgai, simptomātiskai drudža, vieglu sāpju un iesnu ārstēšanai. FERVEX sastāvā ir trīs aktīvās vielas: pretsāpju un pretdrudža līdzeklis paracetamols; feniramīna maleāts ir pretalerģisks līdzeklis, kurš samazina deguna izdalījumus un aizlikumu, asarošanu, kā arī mazina šķaudīšanu; C vitamīns nosedz organisma papildus nepieciešamību pēc C vitamīna drudža un saaukstēšanās gadījumā.

Papildu informācija par produktu
product
1061118 FERVEX paciņas, 8 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/43/1b/2bab13ebb1506ce4605046347301.png InStock 9.69 EUR 9.69 <p style="text-align:justify;">FERVEX lieto vienlaicīgai, simptomātiskai drudža, vieglu sāpju un iesnu ārstēšanai. FERVEX sastāvā ir trīs aktīvās vielas: pretsāpju un pretdrudža līdzeklis paracetamols; feniramīna maleāts ir pretalerģisks līdzeklis, kurš samazina deguna izdalījumus un aizlikumu, asarošanu, kā arī mazina šķaudīšanu; C vitamīns nosedz organisma papildus nepieciešamību pēc C vitamīna drudža un saaukstēšanās gadījumā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Saaukstēšanās un sāpes/Saaukstēšanās simptomi