FERRETAB Comp. 152,10 mg/0,50 mg cietās kapsulas, 30 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

FERRETAB Comp. 152,10 mg/0,50 mg cietās kapsulas, 30 gab.

LANNACHER HEILMITTEL
Kopā
6.75 €
Derīguma termiņš: 2025-10-30
Ferretab comp. ir piemērots normāla dzelzs un folskābes līmeņa uzturēšanai un atjaunošanai asinīs, kad organisms pats tās izstrādā nepietiekami.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ferretab comp. ir piemērots normāla dzelzs un folskābes līmeņa uzturēšanai un atjaunošanai asinīs, kad organisms pats tās izstrādā nepietiekami.

Ferretab comp. aktīvās vielas ir dzelzs fumarāts un folskābe.

Dzelzs fumarāts ir dzelzs forma un folskābe ir B grupas vitamīns. Gan dzelzs, gan folskābe nepieciešami sarkano asinsšūnu (eritrocītu) veidošanā. Ja netiek uzņemts pietiekams daudzums dzelzs un folskābes, var attīstīties anēmija (samazināts sarkano asinsšūnu daudzums). Tas var notikt īpaši grūtniecības laikā, kad nepieciešamība pēc dzelzs un folskābes palielinās.

Ferretab comp. ir piemērots normāla dzelzs un folskābes līmeņa uzturēšanai un atjaunošanai asinīs, kad organisms pats tās izstrādā nepietiekami.

Ferretab comp lieto dzelzs un folskābes deficīta ārstēšanai, īpaši piemērots ar grūtniecību saistītas anēmijas ārstēšanai.

Papildu informācija par produktu
product
106081 FERRETAB Comp. 152,10 mg/0,50 mg cietās kapsulas, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/35/26/862419a8771abe8d6417dacb58e0.png InStock 6.75 EUR 6.75 <p style="text-align:justify;">Ferretab comp. ir piemērots normāla dzelzs un folskābes līmeņa uzturēšanai un atjaunošanai asinīs, kad organisms pats tās izstrādā nepietiekami.</p> <p style="text-align:justify;">Ferretab comp. aktīvās vielas ir dzelzs fumarāts un folskābe.</p> <p style="text-align:justify;">Dzelzs fumarāts ir dzelzs forma un folskābe ir B grupas vitamīns. Gan dzelzs, gan folskābe nepieciešami sarkano asinsšūnu (eritrocītu) veidošanā. Ja netiek uzņemts pietiekams daudzums dzelzs un folskābes, var attīstīties anēmija (samazināts sarkano asinsšūnu daudzums). Tas var notikt īpaši grūtniecības laikā, kad nepieciešamība pēc dzelzs un folskābes palielinās.</p> <p style="text-align:justify;">Ferretab comp. ir piemērots normāla dzelzs un folskābes līmeņa uzturēšanai un atjaunošanai asinīs, kad organisms pats tās izstrādā nepietiekami.</p> <p style="text-align:justify;">Ferretab comp lieto dzelzs un folskābes deficīta ārstēšanai, īpaši piemērots ar grūtniecību saistītas anēmijas ārstēšanai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai