FERCELAN 202,8 mg/0,8 mg/100 mg cietās kapsulas, 30 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

FERCELAN 202,8 mg/0,8 mg/100 mg cietās kapsulas, 30 gab.

G.L.PHARMA GMBH
Derīguma termiņš: 2025-09-30
Fercelan lieto dzelzs deficīta ārstēšanai ar pierādītu folskābes deficītu, īpaši vienu mēnesi pirms plānotas bērna ieņemšanas un līdz 3. grūtniecības mēnesim.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Fercelan lieto dzelzs deficīta ārstēšanai ar pierādītu folskābes deficītu, īpaši vienu mēnesi pirms plānotas bērna ieņemšanas un līdz 3. grūtniecības mēnesim. Fercelan satur aktīvās vielas dzelzs fumarātu, folskābi un askorbīnskābi. Dzelzs fumarāts ir dzelzs forma un folskābe ir B grupas vitamīns. Gan dzelzs, gan folskābe nepieciešami sarkano asinsšūnu (eritrocītu) veidošanā. Ja netiek uzņemts pietiekams daudzums dzelzs un folskābes, var attīstīties anēmija (samazināts sarkano asinsšūnu daudzums). Fercelan lieto dzelzs deficīta ārstēšanai ar pierādītu folskābes deficītu, īpaši vienu mēnesi pirms plānotas bērna ieņemšanas un līdz 3. grūtniecības mēnesim.

Nelietojiet Fercelan šādos gadījumos:

  • ja Jums ir alerģija pret dzelzs fumarātu, folskābi vai askorbīnskābi, kādu citu šo zāļu sastāvdaļu;
  • ja Jums ir pārāk liels dzelzs daudzums organismā (hemohromatoze, hemosideroze);
  • ja Jums ir dzelzs metabolisma traucējumi;
  • ja Jums ir anēmija, kuru nav izraisījis dzelzs vai folskābes deficīts;
  • ja Jums ir kuņģa-zarnu trakta darbības traucējumi.
Papildu informācija par produktu
product
1066313 FERCELAN 202,8 mg/0,8 mg/100 mg cietās kapsulas, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/9b/7c/de4393a7f049a8d2384fb87c1d06.png InStock 8.15 EUR 8.15 <p style="text-align:justify;">Fercelan lieto dzelzs deficīta ārstēšanai ar pierādītu folskābes deficītu, īpaši vienu mēnesi pirms plānotas bērna ieņemšanas un līdz 3. grūtniecības mēnesim. Fercelan satur aktīvās vielas dzelzs fumarātu, folskābi un askorbīnskābi. Dzelzs fumarāts ir dzelzs forma un folskābe ir B grupas vitamīns. Gan dzelzs, gan folskābe nepieciešami sarkano asinsšūnu (eritrocītu) veidošanā. Ja netiek uzņemts pietiekams daudzums dzelzs un folskābes, var attīstīties anēmija (samazināts sarkano asinsšūnu daudzums). Fercelan lieto dzelzs deficīta ārstēšanai ar pierādītu folskābes deficītu, īpaši vienu mēnesi pirms plānotas bērna ieņemšanas un līdz 3. grūtniecības mēnesim.</p> <p style="text-align:justify;">Nelietojiet Fercelan šādos gadījumos:</p> <ul><li style="text-align:justify;">ja Jums ir alerģija pret dzelzs fumarātu, folskābi vai askorbīnskābi, kādu citu šo zāļu sastāvdaļu;</li> <li style="text-align:justify;">ja Jums ir pārāk liels dzelzs daudzums organismā (hemohromatoze, hemosideroze);</li> <li style="text-align:justify;">ja Jums ir dzelzs metabolisma traucējumi;</li> <li style="text-align:justify;">ja Jums ir anēmija, kuru nav izraisījis dzelzs vai folskābes deficīts;</li> <li style="text-align:justify;">ja Jums ir kuņģa-zarnu trakta darbības traucējumi.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai