FERATIN FORLATE tabletes, 30 gab.

FERATIN FORLATE tabletes, 30 gab.

SOCHIM INTERNATIONAL S.P.A.
Kopā
16.79 €
Derīguma termiņš: 2025-01-30
Feratin® Folate ir uztura bagātinātājs ar dzelzi un folskābi, kas ir noderīgs, ja šīs minerālvielas netiek pietiekami uzņemtas ar uzturu vai palielinās vajadzība pēc tām, īpaši grūtniecības laikā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Feratin® Folate ir uztura bagātinātājs ar dzelzi un folskābi, kas ir noderīgs, ja šīs minerālvielas netiek pietiekami uzņemtas ar uzturu vai palielinās vajadzība pēc tām, īpaši grūtniecības laikā.

Feratin® Folate  satur mikrokapsulētu dzelzs pirofosfātu (Lipofer® mikrokapsulas) ar ļoti augstu biopieejamību, kas ir bez garšas, viegli norijams un nerada nepatīkamu pēcgaršu, kā arī  folskābes bioloģiski aktīvo formu - Quatrefolic®.

Feratin® Folate izgatavošanā izmantotā mūsdienīgā pārklājuma tehnoloģija un dzelzs pirofosfāta pārnese (Lipofer® mikrokapsulas) nodrošina augstu  minerālvielas biopieejamību un teicamu panesamību kuņģī.

Dzelzs veicina normālas kognitīvās funkcijas; palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu;

veicina sarkano asinsķermenīšu un hemoglobīna normālu veidošanos un normālu skābekļa transportēšanu organismā; veicina normālu imūnsistēmas darbību, palīdz samazināt nogurumu un nespēku, piedalās šūnu dalīšanās procesā.

Produkts palīdz uzturēt un nodrošināt optimālu dzelzs līmeni organismā un palīdz samazināt dzelzs trūkumu grūtniecības laikā.

Folāti veicina mātes audu veidošanos grūtniecības laikā; normālu aminoskābes sintēzi; veicina normālu asinsradi un palīdz nodrošināt normālu homocisteīna vielmaiņu; veicina normālas psiholoģiskās funkcijas; veicina normālu imūnsistēmas darbību; palīdz mazināt nogurumu un nespēku, palīdz nodrošināt šūnu dalīšanās procesu.

Zems folskābes daudzums var būt riska faktors nervu caurulītes defekta attīstībai augļa attīstības procesā. Nervu caurulītes defektam var būt dažādi cēloņi, tādēļ paaugstinot folātu līmeni, ne vienmēr iespējams izvairīties no nervu caurulītes defekta. 

Papildu informācija par produktu
product
1143262 FERATIN FORLATE tabletes, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/6a/51/1822888a346992df0c8786dbb547.png InStock 16.79 EUR 27.99 <p><strong>Feratin</strong><sup>®</sup><strong> Folate</strong> ir uztura bagātinātājs ar dzelzi un folskābi, kas ir noderīgs, ja šīs minerālvielas netiek pietiekami uzņemtas ar uzturu vai palielinās vajadzība pēc tām, īpaši grūtniecības laikā.</p> <p><strong>Feratin</strong><sup>®</sup><strong> Folate</strong>  satur mikrokapsulētu dzelzs pirofosfātu (Lipofer® mikrokapsulas) ar ļoti augstu biopieejamību, kas ir bez garšas, viegli norijams un nerada nepatīkamu pēcgaršu, kā arī  folskābes bioloģiski aktīvo formu - <em>Quatrefolic</em>®.</p> <p><strong>Feratin</strong><sup>®</sup><strong> Folate </strong>izgatavošanā izmantotā mūsdienīgā pārklājuma tehnoloģija un dzelzs pirofosfāta pārnese (Lipofer® mikrokapsulas) nodrošina augstu  minerālvielas biopieejamību un teicamu panesamību kuņģī.</p> <p><em>Dzelzs</em> veicina normālas kognitīvās funkcijas; palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu;</p> <p>veicina sarkano asinsķermenīšu un hemoglobīna normālu veidošanos un normālu skābekļa transportēšanu organismā; veicina normālu imūnsistēmas darbību, palīdz samazināt nogurumu un nespēku, piedalās šūnu dalīšanās procesā.</p> <p>Produkts palīdz uzturēt un nodrošināt optimālu dzelzs līmeni organismā un palīdz samazināt dzelzs trūkumu grūtniecības laikā.</p> <p><em>Folāti</em> veicina mātes audu veidošanos grūtniecības laikā; normālu aminoskābes sintēzi; veicina normālu asinsradi un palīdz nodrošināt normālu homocisteīna vielmaiņu; veicina normālas psiholoģiskās funkcijas; veicina normālu imūnsistēmas darbību; palīdz mazināt nogurumu un nespēku, palīdz nodrošināt šūnu dalīšanās procesu.</p> <p>Zems folskābes daudzums var būt riska faktors nervu caurulītes defekta attīstībai augļa attīstības procesā. Nervu caurulītes defektam var būt dažādi cēloņi, tādēļ paaugstinot folātu līmeni, ne vienmēr iespējams izvairīties no nervu caurulītes defekta. </p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni ģimenei/Grūtniecēm