FENISTIL 0,1 % gels, 30 g
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

FENISTIL 0,1 % gels, 30 g

NOVARTIS CONSUMER
Kopā
6.90 €
Derīguma termiņš: 2025-01-30
Fenistil gelu lieto niezes mazināšanai, ko izraisa tādas ādas reakcijas kā izsitumi, nātrene, kukaiņu kodumi, saules apdegumi un virspusēji apdegumi.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Fenistil gels satur aktīvo vielu, kas pieder zāļu grupai, ko sauc par antihistamīniem. Fenistil gelu lieto niezes mazināšanai, ko izraisa tādas ādas reakcijas kā izsitumi, nātrene, kukaiņu kodumi, saules apdegumi un virspusēji apdegumi. Fenistil gels mazina niezi, bloķējot histamīna darbību. Histamīns ir viela, kas atbrīvojas organismā alerģisku reakciju laikā. Tā kā gels labi uzsūcās ādā, tas dažu minūšu laikā atvieglo ādas niezi un karinājumu. Fenistil gelam piemīt arī vietēji anestezējoša darbība.

Papildu informācija par produktu
product
106014 FENISTIL 0,1 % gels, 30 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/0e/9b/1cbf536127437c3f110574691e2f.png InStock 6.9 EUR 6.9 <p style="text-align:justify;">Fenistil gels satur aktīvo vielu, kas pieder zāļu grupai, ko sauc par antihistamīniem. Fenistil gelu lieto niezes mazināšanai, ko izraisa tādas ādas reakcijas kā izsitumi, nātrene, kukaiņu kodumi, saules apdegumi un virspusēji apdegumi. Fenistil gels mazina niezi, bloķējot histamīna darbību. Histamīns ir viela, kas atbrīvojas organismā alerģisku reakciju laikā. Tā kā gels labi uzsūcās ādā, tas dažu minūšu laikā atvieglo ādas niezi un karinājumu. Fenistil gelam piemīt arī vietēji anestezējoša darbība.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Alerģija