EXODERIL krēms, 15 g
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

EXODERIL krēms, 15 g

SANDOZ
Kopā
9.68 €
Derīguma termiņš: 2025-04-30
Exoderil krēms ir pretsēnīšu līdzeklis lietošanai uz ādas.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Exoderil krēms ir pretsēnīšu līdzeklis lietošanai uz ādas. Tā iedarbība iznīcina ādas slimības izraisošās sēnītes. Exoderil krēmu lieto, lai ārstētu šādas slimības: rauga sēnīšu izraisītu ādas infekciju, ko sauc par daudzkrāsaino ēdi (pytiriasis versicolor), piena sēnīti, dermatomikozes, ko pavada ādas iekaisums; starppirkstu mikozi (Tinea manus, Tinea pedis), sēnīšu (Tinea corporis, Tinea inguinalis) izraisītas ādas un ādas kroku infekcijas.



Papildu informācija par produktu
product
105252 EXODERIL krēms, 15 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/42/14/2f8f89d96ce4c210c45cbbec96a4.png InStock 9.68 EUR 9.68 <p style="text-align:justify;">Exoderil krēms ir pretsēnīšu līdzeklis lietošanai uz ādas. Tā iedarbība iznīcina ādas slimības izraisošās sēnītes. Exoderil krēmu lieto, lai ārstētu šādas slimības: rauga sēnīšu izraisītu ādas infekciju, ko sauc par daudzkrāsaino ēdi (pytiriasis versicolor), piena sēnīti, dermatomikozes, ko pavada ādas iekaisums; starppirkstu mikozi (Tinea manus, Tinea pedis), sēnīšu (Tinea corporis, Tinea inguinalis) izraisītas ādas un ādas kroku infekcijas.</p> <p><br /><br /></p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Ādas slimības/Ādas sēnīte