EVELINE Clean Your Skin 2 toniks, 225 ml
0 0 (0 atsauksmes)

EVELINE Clean Your Skin 2 toniks, 225 ml

EVELINE COSMETICS
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-03-03
Toniks problemātiskai sejas ādai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Paredzēts problemātiskas ādas, kurai ir nosliece uz nepilnībām, ikdienas kopšana. Lieliski atjauno ādas pH, nerada lipīgu un saspringtu sajūtu, efektīvi noņem netīrumus un kosmētikas paliekas.

Sebucontrol Complex - unikāla skābju (salicilskābes, glikolskābes, ābolskābes un citronskābes) kombinācija novērš nepilnības, samazina sebuma veidošanos, novērš taukainu spīdumu un izlīdzina ādas toni. Tējas koka eļļa ievērojami nomierina iekaisušu, kairinātu ādu un novērš ādas lobīšanos. Alvejas ekstrakts un pantenols aktīvi atjauno, nomierina un dziļi mitrina ādu.

product
10510289 EVELINE Clean Your Skin 2 toniks, 225 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/77/6b/988fd13a5d4c63bc3ddbab91f04f.png InStock 2.57 EUR 4.29 <p style="text-align:justify;">Paredzēts problemātiskas ādas, kurai ir nosliece uz nepilnībām, ikdienas kopšana. Lieliski atjauno ādas pH, nerada lipīgu un saspringtu sajūtu, efektīvi noņem netīrumus un kosmētikas paliekas.</p> <p style="text-align:justify;">Sebucontrol Complex - unikāla skābju (salicilskābes, glikolskābes, ābolskābes un citronskābes) kombinācija novērš nepilnības, samazina sebuma veidošanos, novērš taukainu spīdumu un izlīdzina ādas toni. Tējas koka eļļa ievērojami nomierina iekaisušu, kairinātu ādu un novērš ādas lobīšanos. Alvejas ekstrakts un pantenols aktīvi atjauno, nomierina un dziļi mitrina ādu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Attīrīšana un tonizēšana