EVELINE Clean Your Skin 1 želeja sejas mazgāšanai, 200 ml
5.0 5 (2 atsauksmes)

EVELINE Clean Your Skin 1 želeja sejas mazgāšanai, 200 ml

EVELINE COSMETICS
5.0 5 (2 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-07-30
Gēls sejas mazgāšanai problemātiskai ādai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Dziļi attīra ādu, noņemot lieko sebumu, netīrumus un dekoratīvo kosmētiku, atstājot svaiguma sajūtu. Tīra un savelk poras, mazina apsārtumu un kairinājumu.

Unikālais SEBUCONTROL COMPLEX komplekss efektīvi iekļūst dziļākajos ādas slāņos, novēršot nepilnību parādīšanos, samazina sebuma veidošanos un novērš taukaino spīdumu. Tējas koka eļļa ievērojami nomierina iekaisušu, kairinātu ādu un novērš ādas lobīšanos. Kemiderm nmf un hialuronskābe dziļi mitrina, atjauno un uztur ādas hidrolipīdu līdzsvaru. Alvejas ekstrakts nomierina un mitrina ādu. Gotu kolas ekstrakts vājina UV starojuma negatīvo ietekmi uz ādu, uzlabo mikrocirkulāciju un mazina pūtītes. Bambusa kokogles lieliski absorbē sebuma pārpalikumu, matējot ādu.

product
10510287 EVELINE Clean Your Skin 1 želeja sejas mazgāšanai, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/b7/3c/793bef34f8c544b635bc01568eed.png InStock 2.57 EUR 4.29 <p style="text-align:justify;">Dziļi attīra ādu, noņemot lieko sebumu, netīrumus un dekoratīvo kosmētiku, atstājot svaiguma sajūtu. Tīra un savelk poras, mazina apsārtumu un kairinājumu.</p> <p style="text-align:justify;">Unikālais SEBUCONTROL COMPLEX komplekss efektīvi iekļūst dziļākajos ādas slāņos, novēršot nepilnību parādīšanos, samazina sebuma veidošanos un novērš taukaino spīdumu. Tējas koka eļļa ievērojami nomierina iekaisušu, kairinātu ādu un novērš ādas lobīšanos. Kemiderm nmf un hialuronskābe dziļi mitrina, atjauno un uztur ādas hidrolipīdu līdzsvaru. Alvejas ekstrakts nomierina un mitrina ādu. Gotu kolas ekstrakts vājina UV starojuma negatīvo ietekmi uz ādu, uzlabo mikrocirkulāciju un mazina pūtītes. Bambusa kokogles lieliski absorbē sebuma pārpalikumu, matējot ādu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Attīrīšana un tonizēšana