EVELINE Clean Your Skin 1 sejas maska, 200 ml
0 0 (0 atsauksmes)

EVELINE Clean Your Skin 1 sejas maska, 200 ml

EVELINE COSMETICS
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
2.75 €
Derīguma termiņš: 2026-05-30
Gēls+pīlings+maska problemātiskai ādai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ideāli attīra un kopj problemātisku ādu, kurai raksturīgas dažādas nepilnības. Unikāls multifunkcionālais līdzeklis, kas efektīvi regulē sebuma izdalīšanos, novērš spīdumu un attīra poras. Vienlaikus nomierina un dziļi mitrina ādu. Nesausina, nesavelk un nekairina ādu.

Unikālais SEBOCLEARTM-MP komplekss iekļūst dziļajos ādas slāņos, novēršot nepilnību parādīšanos, samazina sebuma izdalīšanos un novērš taukaino spīdumu. Baltā māla sastāvā esošais kaolīns dziļi attīra, regulē sebuma sekrēciju, matē un izlīdzina sejas ādu. Tējas koka eļļa ievērojami nomierina iekaisušu, sakairinātu ādu un novērš ādas lobīšanos. Bagātināts ar mikroelementiem, alvejas ekstrakts dziļi mitrina un nomierina ādu. Kumelīšu ekstrakts uzlabo sejas toni un mīkstina ādu.

product
10510290 EVELINE Clean Your Skin 1 sejas maska, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ba/88/2f15304bd306c0618159712a7545.png InStock 2.75 EUR 4.59 <p style="text-align:justify;">Ideāli attīra un kopj problemātisku ādu, kurai raksturīgas dažādas nepilnības. Unikāls multifunkcionālais līdzeklis, kas efektīvi regulē sebuma izdalīšanos, novērš spīdumu un attīra poras. Vienlaikus nomierina un dziļi mitrina ādu. Nesausina, nesavelk un nekairina ādu.</p> <p style="text-align:justify;">Unikālais SEBOCLEARTM-MP komplekss iekļūst dziļajos ādas slāņos, novēršot nepilnību parādīšanos, samazina sebuma izdalīšanos un novērš taukaino spīdumu. Baltā māla sastāvā esošais kaolīns dziļi attīra, regulē sebuma sekrēciju, matē un izlīdzina sejas ādu. Tējas koka eļļa ievērojami nomierina iekaisušu, sakairinātu ādu un novērš ādas lobīšanos. Bagātināts ar mikroelementiem, alvejas ekstrakts dziļi mitrina un nomierina ādu. Kumelīšu ekstrakts uzlabo sejas toni un mīkstina ādu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana