EUPHORBIUM COMPOSITUM deguna aerosols, 20 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

EUPHORBIUM COMPOSITUM deguna aerosols, 20 ml

HEEL GMBH
Kopā
9.37 €
Derīguma termiņš: 2027-10-30
Euphorbium compositum Nasal spray S ir homeopātiskas zāles, ko lieto dažādas izcelsmes deguna gļotādas iekaisuma (vīrusu, bakteriāla, alerģiska) gadījumā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Euphorbium compositum Nasal spray S ir homeopātiskas zāles, ko lieto dažādas izcelsmes deguna gļotādas iekaisuma (vīrusu, bakteriāla, alerģiska) gadījumā; sausa katarāla, hiperplastiska un atrofiska deguna gļotādas iekaisuma gadījumā, kā palīglīdzekli ozēnas ārstēšanai; hroniska deguna blakusdobumu iekaisuma gadījumā; elpošanas atvieglošanai caur degunu siena drudža gadījumā.

Papildu informācija par produktu
product
105048 EUPHORBIUM COMPOSITUM deguna aerosols, 20 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/01/42/f169557e4c028f9aa16c5022b54b.png InStock 9.37 EUR 9.37 <p>Euphorbium compositum Nasal spray S ir homeopātiskas zāles, ko lieto dažādas izcelsmes deguna gļotādas iekaisuma (vīrusu, bakteriāla, alerģiska) gadījumā; sausa katarāla, hiperplastiska un atrofiska deguna gļotādas iekaisuma gadījumā, kā palīglīdzekli ozēnas ārstēšanai; hroniska deguna blakusdobumu iekaisuma gadījumā; elpošanas atvieglošanai caur degunu siena drudža gadījumā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Saaukstēšanās un sāpes/Aerosoli, pilieni un citi pretiesnu līdzekļi