EUCERIN Volume-Filler Day SPF 15 sejas krēms, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

EUCERIN Volume-Filler Day SPF 15 sejas krēms, 50 ml

BEIERSDORF
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-04-30
Pretgrumbu dienas krēms normālai ādai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

EUCERIN VOLUME-FILLER dienas krēms normālam un kombinētam ādas tipam atjauno ādas blīvumu. SPF15+ UVA aizsardzība. Laika gaitā āda zaudē blīvumu un tvirtumu un sejas kontūras kļūst mazāk izteiktas. Inovācija: EUCERIN® VOLUME-FILLER apvieno 3 aktīvās sastāvdaļas, kas iedarbojas specifiskos ādas slāņos:

  1. Sevišķi efektīvais Magnolols aktivizē ādu, palielinot ādas blīvumu sekmējošo šūnu skaitu un izmēru.
  2. Oligopeptīdi stimulē kolagēna tīklojumu, kas atbild par ādas tvirtumu un struktūru.
  3. Hialuronskābe intensīvi mitrina ādu un samazina grumbas.

Klīniskie un dermatoloģiskie pētījumi pierāda, ka regulāri lietojot, vieglā formula palīdz atjaunot zaudēto ādas blīvumu, uzlabojot sejas kontūras. Āda kļūst manāmi stingrāka, un smalkās līnijas un grumbiņas redzami mazinās. Pierādīta laba saderība ar ādu. Lietošanai vienu reizi dienā.

product
1058656 EUCERIN Volume-Filler Day SPF 15 sejas krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/b2/c9/9948ba631a241278702e3ed29285.png InStock 25.31 EUR 42.19 <p style="text-align:justify;">EUCERIN VOLUME-FILLER dienas krēms normālam un kombinētam ādas tipam atjauno ādas blīvumu. SPF15+ UVA aizsardzība. Laika gaitā āda zaudē blīvumu un tvirtumu un sejas kontūras kļūst mazāk izteiktas. Inovācija: EUCERIN® VOLUME-FILLER apvieno 3 aktīvās sastāvdaļas, kas iedarbojas specifiskos ādas slāņos:</p> <ol><li style="text-align:justify;">Sevišķi efektīvais Magnolols aktivizē ādu, palielinot ādas blīvumu sekmējošo šūnu skaitu un izmēru.</li> <li style="text-align:justify;">Oligopeptīdi stimulē kolagēna tīklojumu, kas atbild par ādas tvirtumu un struktūru.</li> <li style="text-align:justify;">Hialuronskābe intensīvi mitrina ādu un samazina grumbas.</li> </ol><p style="text-align:justify;">Klīniskie un dermatoloģiskie pētījumi pierāda, ka regulāri lietojot, vieglā formula palīdz atjaunot zaudēto ādas blīvumu, uzlabojot sejas kontūras. Āda kļūst manāmi stingrāka, un smalkās līnijas un grumbiņas redzami mazinās. Pierādīta laba saderība ar ādu. Lietošanai vienu reizi dienā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi