EUCERIN UreaRepair PLUS krēms kājām, 100 ml
5.0 5 (7 atsauksmes)

EUCERIN UreaRepair PLUS krēms kājām, 100 ml

BEIERSDORF
5.0 5 (7 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-07-30
Krēms pēdām ar 10 % urea intensīvi mitrina sausu vai ļoti sausu pēdu ādu, lai tā būtu maiga un gluda. Tas palīdz mazināt ādas sabiezējumus un sacietējumus.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

UreaRepair PLUS krēms pēdām ar 10 % urea intensīvi mitrina sausu vai ļoti sausu pēdu ādu, lai tā būtu maiga un gluda. Tas palīdz mazināt ādas sabiezējumus un sacietējumus.

Klīniskos pētījumos ir pierādīts, ka krēms, kas ir bagātināts ar urea, keramīdiem un citiem dabīgajiem mitrinošajiem faktoriem (NMF), nekavējoties un ilgstoši mitrina ādu un ka krēma iedarbība saglabājas līdz pat 48 stundām. Tas novērš turpmāku mitruma zudumu, nostiprina ādas dabīgo lipīdu slāni, nomierina īpaši sausu ādu un dziedē saplaisājušu papēžu ādu.
Krēms ir piemērots nobriedušai ādai un ādas kopšanai kserozes, psoriāzes un diabēta gadījumā. To var lietot arī ādas papildu kopšanai ārstēšanās laikā.

https://www.youtube.com/watch?v=7AuzP3zElZs

product
105843 EUCERIN UreaRepair PLUS krēms kājām, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/70/04/4ee26bd0abb1f9c64e431e868825.png InStock 9.42 EUR 14.49 <p style="text-align:justify;">UreaRepair PLUS krēms pēdām ar 10 % urea intensīvi mitrina sausu vai ļoti sausu pēdu ādu, lai tā būtu maiga un gluda. Tas palīdz mazināt ādas sabiezējumus un sacietējumus.<br /><br />Klīniskos pētījumos ir pierādīts, ka krēms, kas ir bagātināts ar urea, keramīdiem un citiem dabīgajiem mitrinošajiem faktoriem (NMF), nekavējoties un ilgstoši mitrina ādu un ka krēma iedarbība saglabājas līdz pat 48 stundām. Tas novērš turpmāku mitruma zudumu, nostiprina ādas dabīgo lipīdu slāni, nomierina īpaši sausu ādu un dziedē saplaisājušu papēžu ādu.<br />Krēms ir piemērots nobriedušai ādai un ādas kopšanai kserozes, psoriāzes un diabēta gadījumā. To var lietot arī ādas papildu kopšanai ārstēšanās laikā.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=7AuzP3zElZs">https://www.youtube.com/watch?v=7AuzP3zElZs</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Kāju kopšana/Kopjoši krēmi un losjoni