EUCERIN UreaRepair 5 % dušas želeja, 400 ml
0 0 (0 atsauksmes)

EUCERIN UreaRepair 5 % dušas želeja, 400 ml

BEIERSDORF
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-09-30
Atjaunojošais un efektīvais ķermeņa ādas attīrīšanas līdzeklis sausai un īpaši sausai ādai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Šis maigais, atjaunojošais un efektīvais ķermeņa ādas atīrīšanas līdzeklis sausai un īpaši sausai ādai nebojā ādas dabīgo aizsargbarjeru un ir piemērots ikdienas lietošanai. Lai pasargātu ādu no izžūšanas, dušas želeja ir bagātināta ar mitrinošo Urea un laktātu. Ziepes un tīrīšanas līdzekļi bieži vien satur spēcīgas sārmainas attīrošās vielas, kuru dēļ āda zaudē epidermas lipīdu slāni un mitrinošos faktorus, kas veido ādas dabīgo aizsargbarjeru. Ja ādas aizsargbarjera ir bojāta, āda var kļūt sausa un iekaist.

EUCERIN UREAREPAIR PLUS dušas želeja ar 5 % Urea satur ļoti maigas attīrošās vielas, tāpēc tā ir piemērota sausas un īpaši sausas ādas kopšanai. Tā ir bagātināta ar Urea un dabīgajiem mitrinošajiem faktoriem (NMF), kas piesaista mitrumu ādas raga slānī (ādas virsējā slānī). Dušas želeja ir ideāli piemērota ādas ikdienas attīrīšanai, jo tā mitrina ādu un nostiprina ādas dabīgo aizsargbarjeru.

Dušas želeja ir piemērota nobriedušai ādai un ādas kopšanai psoriāzes gadījumā. To var lietot arī ādas papildu kopšanai ārstēšanas laikā. Klīniskajos pētījumos ir pierādīta šī ādas kopšanas līdzekļa lieliskā iedarbība un saderība ar ādu, tostarp ar īpaši sausu un slimības skartu ādu.


ĪPAŠĪBAS:

  • Nesatur aromātu.
  • Nesatur ziepes.
product
1059486 EUCERIN UreaRepair 5 % dušas želeja, 400 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/db/87/9c89efd83c6eb4cb2ebfb86a38f1.png InStock 11.63 EUR 19.39 <p style="text-align:justify;">Šis maigais, atjaunojošais un efektīvais ķermeņa ādas atīrīšanas līdzeklis sausai un īpaši sausai ādai nebojā ādas dabīgo aizsargbarjeru un ir piemērots ikdienas lietošanai. Lai pasargātu ādu no izžūšanas, dušas želeja ir bagātināta ar mitrinošo Urea un laktātu. Ziepes un tīrīšanas līdzekļi bieži vien satur spēcīgas sārmainas attīrošās vielas, kuru dēļ āda zaudē epidermas lipīdu slāni un mitrinošos faktorus, kas veido ādas dabīgo aizsargbarjeru. Ja ādas aizsargbarjera ir bojāta, āda var kļūt sausa un iekaist.</p> <p style="text-align:justify;">EUCERIN UREAREPAIR PLUS dušas želeja ar 5 % Urea satur ļoti maigas attīrošās vielas, tāpēc tā ir piemērota sausas un īpaši sausas ādas kopšanai. Tā ir bagātināta ar Urea un dabīgajiem mitrinošajiem faktoriem (NMF), kas piesaista mitrumu ādas raga slānī (ādas virsējā slānī). Dušas želeja ir ideāli piemērota ādas ikdienas attīrīšanai, jo tā mitrina ādu un nostiprina ādas dabīgo aizsargbarjeru.</p> <p style="text-align:justify;">Dušas želeja ir piemērota nobriedušai ādai un ādas kopšanai psoriāzes gadījumā. To var lietot arī ādas papildu kopšanai ārstēšanas laikā. Klīniskajos pētījumos ir pierādīta šī ādas kopšanas līdzekļa lieliskā iedarbība un saderība ar ādu, tostarp ar īpaši sausu un slimības skartu ādu.</p> <p style="text-align:justify;"><br /><strong>ĪPAŠĪBAS:</strong></p> <ul><li style="text-align:justify;">Nesatur aromātu.</li> <li style="text-align:justify;">Nesatur ziepes.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Mazgāšanas līdzekļi