EUCERIN SUN Actinic Control MD SPF 100 saules aizsarglīdzeklis, 80 ml
0 0 (0 atsauksmes)

EUCERIN SUN Actinic Control MD SPF 100 saules aizsarglīdzeklis, 80 ml

BEIERSDORF
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
19.19 €
Derīguma termiņš: 2026-04-30
Eucerin Sun Actinic Control MD SPF100 Fluid ir sertificēta medicīnas ierīce ar SPF100 UVB un UVA aizsardzību aktīniskās keratozes un nemelanomas ādas vēža profilaksei.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

-Sertificēta medicīnas ierīce ar SPF 100 UVB un UVA aizsardzību - Aizsargā no aktīniskās keratozes un nemelanomas ādas vēža - Viegla tekstūra ikdienas lietošanai Aktīniskās keratozes un nemelanomas ādas vēža profilaksei Viegla lokāla medicīnas ierīce aktīniskās keratozes un nemelanomas ādas vēža profilaksei vai kā papildinoša kopšana aktīniskās keratozes ārstēšanā. Ar SPF 100 nodrošina ļoti augstu UVB un UVA aizsardzību. Viegli uzklājamā, vieglā fluīda tekstūra ir lieliski piemērota ikdienas lietošanai. Actinic Control MD ar SPF 100 ir sertificēta medicīnas ierīce aktīniskās keratozes un nemelanomas ādas vēža profilaksei. Turklāt to izmanto aktīniskās keratozes papildu ārstēšanai. UV izraisīti DNS bojājumi keratinocītos var izraisīt aktīnisko keratozi. Aktīniskā keratoze ir izplatītākais ādas pirmsvēža stāvoklis, kas, ja netiek ārstēts, var pāriet nemelanomas ādas vēzī (plakanšūnu karcinomā). Tomēr atbilstošs sauļošanās aizsarglīdzeklis var visu mainīt. Actinic Control MD augsto efektivitāti nodrošina tā augstais SPF 100. Jo augstāks SPF, jo vairāk tiek bloķēti UVB stari, kas ir šūnu bojājumu galvenais cēlonis. Jo vairāk tiek bloķēti UVB stari, jo mazāk šūnu bojājumu āda uzkrāj saules iedarbības laikā. Piemēram, SPF 100 bloķē aptuveni 99 % UVB staru. Turklāt augstais SPF 100 līmenis var arī kompensēt nepietiekamu sauļošanās aizsarglīdzekļa lietošanu. Kā vieglas tekstūras fluīds tas ir piemērots ikdienas lietošanai, jo ir patīkami uzklājams un ļauj viegli nodrošināt aizsardzību, izbaudot ikdienas āra aktivitātes.

product
10510405 EUCERIN SUN Actinic Control MD SPF 100 saules aizsarglīdzeklis, 80 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/4b/a2/71d3d85859f27efd2c580e3114c5.png InStock 19.19 EUR 31.99 <p style="text-align:justify;"><span style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: docs-Calibri; font-size: 15px; text-align: left; white-space-collapse: preserve;">-Sertificēta medicīnas ierīce ar SPF 100 UVB un UVA aizsardzību - Aizsargā no aktīniskās keratozes un nemelanomas ādas vēža - Viegla tekstūra ikdienas lietošanai Aktīniskās keratozes un nemelanomas ādas vēža profilaksei Viegla lokāla medicīnas ierīce aktīniskās keratozes un nemelanomas ādas vēža profilaksei vai kā papildinoša kopšana aktīniskās keratozes ārstēšanā. Ar SPF 100 nodrošina ļoti augstu UVB un UVA aizsardzību. Viegli uzklājamā, vieglā fluīda tekstūra ir lieliski piemērota ikdienas lietošanai. Actinic Control MD ar SPF 100 ir sertificēta medicīnas ierīce aktīniskās keratozes un nemelanomas ādas vēža profilaksei. Turklāt to izmanto aktīniskās keratozes papildu ārstēšanai. UV izraisīti DNS bojājumi keratinocītos var izraisīt aktīnisko keratozi. Aktīniskā keratoze ir izplatītākais ādas pirmsvēža stāvoklis, kas, ja netiek ārstēts, var pāriet nemelanomas ādas vēzī (plakanšūnu karcinomā). Tomēr atbilstošs sauļošanās aizsarglīdzeklis var visu mainīt. Actinic Control MD augsto efektivitāti nodrošina tā augstais SPF 100. Jo augstāks SPF, jo vairāk tiek bloķēti UVB stari, kas ir šūnu bojājumu galvenais cēlonis. Jo vairāk tiek bloķēti UVB stari, jo mazāk šūnu bojājumu āda uzkrāj saules iedarbības laikā. Piemēram, SPF 100 bloķē aptuveni 99 % UVB staru. Turklāt augstais SPF 100 līmenis var arī kompensēt nepietiekamu sauļošanās aizsarglīdzekļa lietošanu. Kā vieglas tekstūras fluīds tas ir piemērots ikdienas lietošanai, jo ir patīkami uzklājams un ļauj viegli nodrošināt aizsardzību, izbaudot ikdienas āra aktivitātes.</span><br></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sauļošanās kosmētika/Saules aizsarglīdzekļi