EUCERIN pH5 Light Lotion losjons, 400 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

EUCERIN pH5 Light Lotion losjons, 400 ml

BEIERSDORF
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
13.97 €
Derīguma termiņš: 2026-07-30
Mitrinošs losjons jutīgai ādai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Sausa, jutīga āda viegli iekaist vides kairinātāju iedarbības dēļ, padarot ādu vēl jutīgāku. Lai tā kļūtu mazāk jutīga, ir nepieciešams kas vairāk par maigu mitrinātāju.

Eucerin pH5 vieglais losjons ir maigs, bet efektīvs ķermeņa mitrinātājs. Tā īpaši izstrādātā formula gādā par ķermeņa ādu no normālas līdz sausai un jutīgai, lai tā kļūtu elastīgāka un mazāk jutīga. Unikālā Eucerin pH balansa sistēma satur pH5 citrāta buferi, kas atjauno un atbalsta ādas optimālo pH līmeni. Ķermeņa mitrinātājs satur arī dekspantenolu – aktīvu sastāvdaļu, kas ir pazīstama ar atjaunojošu iedarbību.

Tā vieglā tekstūra ātri iesūcas. Lietojot katru dienu ilgstošai aizsardzībai, tas mīkstina ādu un laika gaitā uzlabo tās stāvokli. Piemērots arī zīdaiņiem un bērniem.

product
10510073 EUCERIN pH5 Light Lotion losjons, 400 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/6d/34/ef07be8def61a3c648a68f6c7a57.png InStock 13.97 EUR 23.29 <p style="text-align:justify;">Sausa, jutīga āda viegli iekaist vides kairinātāju iedarbības dēļ, padarot ādu vēl jutīgāku. Lai tā kļūtu mazāk jutīga, ir nepieciešams kas vairāk par maigu mitrinātāju.</p> <p style="text-align:justify;">Eucerin pH5 vieglais losjons ir maigs, bet efektīvs ķermeņa mitrinātājs. Tā īpaši izstrādātā formula gādā par ķermeņa ādu no normālas līdz sausai un jutīgai, lai tā kļūtu elastīgāka un mazāk jutīga. Unikālā Eucerin pH balansa sistēma satur pH5 citrāta buferi, kas atjauno un atbalsta ādas optimālo pH līmeni. Ķermeņa mitrinātājs satur arī dekspantenolu – aktīvu sastāvdaļu, kas ir pazīstama ar atjaunojošu iedarbību.<br /><br />Tā vieglā tekstūra ātri iesūcas. Lietojot katru dienu ilgstošai aizsardzībai, tas mīkstina ādu un laika gaitā uzlabo tās stāvokli. Piemērots arī zīdaiņiem un bērniem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Krēmi, losjoni un eļļas