EUCERIN Hyaluron Filler SPF 15 acu krēms, 15 ml
5.0 5 (12 atsauksmes)

EUCERIN Hyaluron Filler SPF 15 acu krēms, 15 ml

BEIERSDORF
5.0 5 (12 atsauksmes)
Kopā
22.91 €
Derīguma termiņš: 2026-11-30
Eucerin® HYALURON-FILLER krēms ādai ap acīm aizpilda pat dziļākās grumbas, iedarbojoties no iekšienes uz āru.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Eucerin® HYALURON-FILLER krēms ādai ap acīm aizpilda pat dziļākās grumbas, iedarbojoties no iekšienes uz āru. Pretgrumbu inovācija 3 līmeņos:

  1. Augsti molekulārā hialuronskābe;
  2. Zemi molekulārā hilauronskābe;
  3. Bio-aktīvais glicīna saponīns.

SPF15+ UVA aizsardzība efektīvi novērš priekšlaicīgu ādas novecošanos un grumbu padziļināšanos. Oftalmoloģiski pārbaudīts. Nesatur smaržvielas. Piemērots lietošanai ar kontaktlēcām. Ideāls lietošanai zem dekoratīvās kosmētikas. Klīniskie un dermatoloģiskie pētījumi ir pierādījuši ievērojamu grumbu dziļuma samazināšanos un labu līdzekļa saderību ar ādu.

product
1058034 EUCERIN Hyaluron Filler SPF 15 acu krēms, 15 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/bf/77/207379dcc709cdedfca846f4dca7.png InStock 22.91 EUR 38.19 <p style="text-align:justify;">Eucerin® HYALURON-FILLER krēms ādai ap acīm aizpilda pat dziļākās grumbas, iedarbojoties no iekšienes uz āru. Pretgrumbu inovācija 3 līmeņos:</p> <ol><li style="text-align:justify;">Augsti molekulārā hialuronskābe;</li> <li style="text-align:justify;">Zemi molekulārā hilauronskābe;</li> <li style="text-align:justify;">Bio-aktīvais glicīna saponīns.</li> </ol><p style="text-align:justify;">SPF15+ UVA aizsardzība efektīvi novērš priekšlaicīgu ādas novecošanos un grumbu padziļināšanos. Oftalmoloģiski pārbaudīts. Nesatur smaržvielas. Piemērots lietošanai ar kontaktlēcām. Ideāls lietošanai zem dekoratīvās kosmētikas. Klīniskie un dermatoloģiskie pētījumi ir pierādījuši ievērojamu grumbu dziļuma samazināšanos un labu līdzekļa saderību ar ādu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Ādas kopšana ap acīm