EUCERIN Hyaluron Filler + Elacticity 3D serums, 30 ml
4.9 4.9166666666667 (12 atsauksmes)

EUCERIN Hyaluron Filler + Elacticity 3D serums, 30 ml

BEIERSDORF
4.9 4.9166666666667 (12 atsauksmes)
Kopā
33.59 €
Derīguma termiņš: 2026-01-30
Hialuronskābes un tiamidola pretnovecošanās serums visiem ādas tipiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Serums pret dziļām grumbām un, lai samazinātu vecuma plankumus.

Iedvesmojoties no dermatoloģiskām procedūrām, Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum ir viegls un mitrinošs pretnovecošanās serums, kas efektīvi ārstē 3 ādas novecošanās dimensijas:

  1. Vecuma plankumi: formulā ietilpst tiamidols. Unikāls Eucerin, tiamidols darbojas kā galvenais hiperpigmentācijas cēlonis un ir klīniski pierādīts, ka tas samazina vecuma plankumus un, regulāri lietojot, novērš to atkārtotu parādīšanos.
  2. Grumbas: mūsu ādai novecojot, grumbas padziļinās. Mūsu novatoriskais augstas un zemas molekulmasas hialuronskābes maisījums redzami izlīdzina dziļas grumbas. Augstas molekulmasas hialuronskābe darbojas, lai izlīdzinātu ādas ārējos slāņus, savukārt mazmolekulārā hialuronskābe (kas ir 40 reizes mazāka1) iekļūst tālāk epidermas slāņos, kur rodas dziļākas grumbas.
  3. Elastības zudums: Ir pierādīts, ka aktīvā viela Arctiin paātrina kolagēna atjaunošanos ādas šūnās. Tas darbojas kopā ar hialuronskābi mūsu formulā, lai uzlabotu ādas elastību.
    Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D serums ir klīniski un dermatoloģiski pierādīts, ka tas samazina vecuma plankumus, ievērojami palielina dziļās grumbas, uzlabo elastību un padara ādu mirdzošu un atjaunojošu.

1 Salīdzinājumā ar lielmolekulāro hialuronskābi, ko arī izmanto formulā.

product
10510306 EUCERIN Hyaluron Filler + Elacticity 3D serums, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/26/ff/f500e1d75d08ae357027734379a3.png InStock 33.59 EUR 55.99 <p>Serums pret dziļām grumbām un, lai samazinātu vecuma plankumus.</p> <p>Iedvesmojoties no dermatoloģiskām procedūrām, Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum ir viegls un mitrinošs pretnovecošanās serums, kas efektīvi ārstē 3 ādas novecošanās dimensijas:</p> <ol><li>Vecuma plankumi: formulā ietilpst tiamidols. Unikāls Eucerin, tiamidols darbojas kā galvenais hiperpigmentācijas cēlonis un ir klīniski pierādīts, ka tas samazina vecuma plankumus un, regulāri lietojot, novērš to atkārtotu parādīšanos.</li> <li>Grumbas: mūsu ādai novecojot, grumbas padziļinās. Mūsu novatoriskais augstas un zemas molekulmasas hialuronskābes maisījums redzami izlīdzina dziļas grumbas. Augstas molekulmasas hialuronskābe darbojas, lai izlīdzinātu ādas ārējos slāņus, savukārt mazmolekulārā hialuronskābe (kas ir 40 reizes mazāka1) iekļūst tālāk epidermas slāņos, kur rodas dziļākas grumbas.</li> <li>Elastības zudums: Ir pierādīts, ka aktīvā viela Arctiin paātrina kolagēna atjaunošanos ādas šūnās. Tas darbojas kopā ar hialuronskābi mūsu formulā, lai uzlabotu ādas elastību.<br />Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D serums ir klīniski un dermatoloģiski pierādīts, ka tas samazina vecuma plankumus, ievērojami palielina dziļās grumbas, uzlabo elastību un padara ādu mirdzošu un atjaunojošu.</li> </ol><p>1 Salīdzinājumā ar lielmolekulāro hialuronskābi, ko arī izmanto formulā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Serumi