EUCERIN Anti-Pigment sejas toņa izlīdzināšanai serums, 30 ml
0 0 (0 atsauksmes)

EUCERIN Anti-Pigment sejas toņa izlīdzināšanai serums, 30 ml

BEIERSDORF
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2024-10-30
Serums sejai pret pigmentāciju.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Eucerin anti-pigmenta serums perfektai sejas krāsai ir bagātināts ar garas ķēdes hialuronskābi un glicerīnu, lai āda kļūtu gluda ar mitrumu. Turklāt serums var piešķirt ādai dabisku mirdzumu.

Pateicoties kristāla tehnoloģijai, tekstūra ir viegla un īpaši ātri iesūcas, tāpēc serumu pret pigmentācijas plankumiem var viegli iekļaut jebkuras ādas kopšanas rituālā. Turklāt patentētais tiamidols antipigmentācijas serumā piešķir sejai vienmērīgu un mirdzošu sejas krāsu. Pirmie rezultāti ir redzami pēc 2 nedēļām pēc pretpigmenta seruma lietošanas.

Ārstēšanas efektivitāte un ādas pretpigmentācijas seruma labā panesamība ir apstiprināta arī klīniski un dermatoloģiski.

product
10510623 EUCERIN Anti-Pigment sejas toņa izlīdzināšanai serums, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/c2/fa/1b9ba074cdf8a29f0bdaba9a0f4b.png InStock 31.19 EUR 51.99 <p style="text-align:justify;">Eucerin anti-pigmenta serums perfektai sejas krāsai ir bagātināts ar garas ķēdes hialuronskābi un glicerīnu, lai āda kļūtu gluda ar mitrumu. Turklāt serums var piešķirt ādai dabisku mirdzumu.</p> <p style="text-align:justify;">Pateicoties kristāla tehnoloģijai, tekstūra ir viegla un īpaši ātri iesūcas, tāpēc serumu pret pigmentācijas plankumiem var viegli iekļaut jebkuras ādas kopšanas rituālā. Turklāt patentētais tiamidols antipigmentācijas serumā piešķir sejai vienmērīgu un mirdzošu sejas krāsu. Pirmie rezultāti ir redzami pēc 2 nedēļām pēc pretpigmenta seruma lietošanas.</p> <p style="text-align:justify;">Ārstēšanas efektivitāte un ādas pretpigmentācijas seruma labā panesamība ir apstiprināta arī klīniski un dermatoloģiski.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Serumi