EUCERIN Anti-Pigment Night sejas krēms, 50 ml
4.7 4.6666666666667 (3 atsauksmes)

EUCERIN Anti-Pigment Night sejas krēms, 50 ml

BEIERSDORF
4.7 4.6666666666667 (3 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-01-30
Efektīvi samazina tumšos plankumus, novērš to atkārtotu parādīšanos.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Efektīvi samazina tumšos plankumus, novērš to atkārtotu parādīšanos. Atjaunojošs krēms vienmērīgai, starojošai ādai.

Melanīns ir dabīgs pigments, kas iekrāso ādu. Saules gaismas ietekme, hormonālas iedarbības un novecošana var izraisīt palielinātu melanīna veidošanos un hiperpigmentāciju. Hiperpigmentācija parādās kā tumši laukumi un vecuma plankumi (zināmi arī kā saules plankumi), kas ādai liek izskatīties nelīdzenai.

Eucerin Anti-Pigment nakts krēms satur tiamidolu – efektīvu un patentētu sastāvdaļu, kas iedarbojas uz hiperpigmentācijas pamatcēloni, samazinot melanīna ražošanu. Klīniski un dermatoloģiski ir pierādīts, ka tas samazina tumšos plankumus un novērš to atkārtotu parādīšanos. Pirmie rezultāti ir redzami pēc divām nedēļām, un, regulāri lietojot, var nodrošināt pastāvīgus uzlabojumus.

Nakts krēms satur arī dekspantenolu – aktīvo sastāvdaļu, kura, kā zināms, atbalsta ādas atjaunošanos naktī. Āda izskatās vienmērīga un starojoša.

https://www.youtube.com/watch?v=iWCxIaqE5Rg

product
10510157 EUCERIN Anti-Pigment Night sejas krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/da/5a/5437a7ea9f60f2304bc16bf4348f.png InStock 25.19 EUR 41.99 <p style="text-align:justify;">Efektīvi samazina tumšos plankumus, novērš to atkārtotu parādīšanos. Atjaunojošs krēms vienmērīgai, starojošai ādai.</p> <p style="text-align:justify;">Melanīns ir dabīgs pigments, kas iekrāso ādu. Saules gaismas ietekme, hormonālas iedarbības un novecošana var izraisīt palielinātu melanīna veidošanos un hiperpigmentāciju. Hiperpigmentācija parādās kā tumši laukumi un vecuma plankumi (zināmi arī kā saules plankumi), kas ādai liek izskatīties nelīdzenai.</p> <p style="text-align:justify;">Eucerin Anti-Pigment nakts krēms satur tiamidolu – efektīvu un patentētu sastāvdaļu, kas iedarbojas uz hiperpigmentācijas pamatcēloni, samazinot melanīna ražošanu. Klīniski un dermatoloģiski ir pierādīts, ka tas samazina tumšos plankumus un novērš to atkārtotu parādīšanos. Pirmie rezultāti ir redzami pēc divām nedēļām, un, regulāri lietojot, var nodrošināt pastāvīgus uzlabojumus.</p> <p style="text-align:justify;">Nakts krēms satur arī dekspantenolu – aktīvo sastāvdaļu, kura, kā zināms, atbalsta ādas atjaunošanos naktī. Āda izskatās vienmērīga un starojoša.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=iWCxIaqE5Rg">https://www.youtube.com/watch?v=iWCxIaqE5Rg</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi