ESI Rigenforte kapsulas, 30 gab.

ESI Rigenforte kapsulas, 30 gab.

ESI SRL
Kopā
19.99 €
Derīguma termiņš: 2026-03-30
Uztura bagātinātājs ar biotīnu, L-metionīnu un L-cistīnu saturošu kompleksu Biotinax®, vitamīniem un minerālvielām Biotīns un selēns palīdz uzturēt matu veselību.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

RIGENFORTE®
Uztura bagātinātājs ar biotīnu, L-metionīnu un L-cistīnu saturošu kompleksu Biotinax®, vitamīniem un minerālvielām Biotīns un selēns palīdz uzturēt matu veselību. Cinks palīdz uzturēt matu un nagu veselību. Varš veicina normālu matu pigmentāciju. E vitamīns veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu.
Divfāzu lēnās atbrīvošanās kapsula - ESI srl. patentēta tehnoloģija. Katra kapsula satur 4 mazas tabletes. Īpašā tehnoloģija nodrošina pakāpenisku produkta sastāvā esošo uzturvielu uzsūkšanos, un līdz ar to tās mūsu organismā var tikt efektīvāk uzņemtas un labāk izmantotas Naturcaps® augu izcelsmes kapsula. Ražots Italijā.

Papildu informācija par produktu
product
1144238 ESI Rigenforte kapsulas, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/5d/b6/84e02137dceb65a6e8631810f2d2.png InStock 19.99 EUR 19.99 <p>RIGENFORTE®<br />Uztura bagātinātājs ar biotīnu, L-metionīnu un L-cistīnu saturošu kompleksu Biotinax®, vitamīniem un minerālvielām Biotīns un selēns palīdz uzturēt matu veselību. Cinks palīdz uzturēt matu un nagu veselību. Varš veicina normālu matu pigmentāciju. E vitamīns veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu.<br />Divfāzu lēnās atbrīvošanās kapsula - ESI srl. patentēta tehnoloģija. Katra kapsula satur 4 mazas tabletes. Īpašā tehnoloģija nodrošina pakāpenisku produkta sastāvā esošo uzturvielu uzsūkšanos, un līdz ar to tās mūsu organismā var tikt efektīvāk uzņemtas un labāk izmantotas Naturcaps® augu izcelsmes kapsula. Ražots Italijā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Matiem, ādai un nagiem