EQUILIBRA Tricologica restrukturizējošs matu kondicionieris, 200 ml
0 0 (0 atsauksmes)

EQUILIBRA Tricologica restrukturizējošs matu kondicionieris, 200 ml

EQUILIBRA SRL
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Restrukturizējošs kondicionieris, kas piešķir matiem mīkstumu, mati kļūst viegli ķemmējami.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Piemērots trausliem, bojātiem un nespodriem matiem, kam ir izteikta tendence lūst.

98% dabīgas izcelsmes sastāvdaļas. EQUILIBRA Restrukturizējošs, atjaunojošs kondicionieris satur īpašu dabīgo PHYTOSINERGIA kompleksu (argans, alveja, augu keratīns no kaņepēm un rīsiem), kas baro, mitrina un atjauno matu visā garumā. Sastāvā esošā kokosriekstu eļļa, kas ir bagāta ar taukskābēm, baro, mīkstina un atjauno matus visā to garumā.  Paredzēts, lai piešķirtu matiem maigumu, atvieglojot ķemmēšanu. Piemērots trausliem, bojātiem un nespodriem matiem, kam ir izteikta tendence lūst. 

NESATUR: parabēnus, krāsvielas, SLES, SLS. Maigi parfimēts, bez alergēniem. Klīniski testēts. Iepakojums ražots no pārstrādāta materiāla. 

product
19111756 EQUILIBRA Tricologica restrukturizējošs matu kondicionieris, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/50/5e/3e3fb75babd20fd9e0c173df4e74.png InStock 5.1 EUR 7.29 <p>Piemērots trausliem, bojātiem un nespodriem matiem, kam ir izteikta tendence lūst.</p> <p>98% dabīgas izcelsmes sastāvdaļas. EQUILIBRA Restrukturizējošs, atjaunojošs kondicionieris satur īpašu dabīgo PHYTOSINERGIA kompleksu (argans, alveja, augu keratīns no kaņepēm un rīsiem), kas baro, mitrina un atjauno matu visā garumā. Sastāvā esošā kokosriekstu eļļa, kas ir bagāta ar taukskābēm, baro, mīkstina un atjauno matus visā to garumā.  Paredzēts, lai piešķirtu matiem maigumu, atvieglojot ķemmēšanu. Piemērots trausliem, bojātiem un nespodriem matiem, kam ir izteikta tendence lūst. </p> <p>NESATUR: parabēnus, krāsvielas, SLES, SLS. Maigi parfimēts, bez alergēniem. Klīniski testēts. Iepakojums ražots no pārstrādāta materiāla. </p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Kondicionieri